Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

13

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Αχιλλέας Μπέος: “Αποφάσισα να αποχωρήσω, η ομάδα θα διαλυθεί αν δεν βρεθεί ενδιαφερόμενος”
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αχιλλέας Μπέος: “Αποφάσισα να αποχωρήσω, η ομάδα θα διαλυθεί αν δεν βρεθεί ενδιαφερόμενος”

Ο πρόεδρος της ομάδας στην ανάρτηση του άφησε αιχμές για κάποιους επαγγελματίες παράγοντες που έπαιξαν το δικό τους ρόλο ώστε η ομάδα να μην αγκαλιαστεί όπως της αξίζει.

Με μια ανάρτηση του στα social media ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, έκανε γνωστή την απόφαση του να αποχωρήσει από την ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος στο τέλος της σεζόν ενώ τόνισε ότι θα παραδώσει την ομάδα “καθαρή” οικονομικά, αλλά αν δεν βρεθεί επενδυτής θα οδηγηθεί σε διάλυση.

Τον περασμένο Δεκέμβριο έιχε γίνει γνωστό το ενδιαφέρον για την προεδρία της ομάδας από τον Ατζούν Ιλαλί  Αχιλλέας  και μάλιστα ο Μπεός, μιλώντας στο «Metropolis 95,5», έιχε επιβεβαιώσει πως ο Τούρκος επιχειρηματίας θα αναλάβει την ομάδα από το νέο έτος. Ωστόσο, κάτι τέτοιο μέχρι σήμερα εν έχει πραγματοποιηθεί και όπως όλα δείχνου εν θα υπάρξει μια τέτοια συμφωνία.

 

 

“Το μήνυμα του Αχιλλέα Μπέου στο Facebook”

«Το 2017 με την φιλοδοξία να ενώσω ποδοσφαιρικά τον Βόλο και τη Μαγνησία και να τον βγάλω από την ποδοσφαιρική ανυπαρξία των μικρών κατηγοριών δημιούργησα εκ του μηδενός την ομάδα του Βόλου, τη σημερινή ΠΑΕ Βόλος.

Μοναδικός μου στόχος μια ομάδα ισχυρή, που θα σέβονται φίλοι και αντίπαλοι, με ευρωπαϊκά όνειρα και προοπτικές. Η προσπάθειά μου, σε μέγιστο βαθμό, στέφθηκε από επιτυχία στο αγωνιστικό κομμάτι και η αδιάλειπτη και αξιοσημείωτη παρουσία της ομάδας στη Super League 1 αποτελεί αδιάψευστο μάρτυρα γι αυτό.

Ωστόσο η ομάδα δεν αγκαλιάστηκε, δεν στηρίχτηκε όσο έπρεπε και όσο της αξίζει, από τον φίλαθλο κόσμο του Βόλου. Οι λόγοι , λίγο έως πολύ, είναι γνωστοί και δεν είναι της παρούσης να αναλυθούν. Αναμφίβολα η μιζέρια και η μικροψυχία μιας μερίδας επαγγελματιών παραγόντων της πόλης διαδραμάτισαν άκρως αρνητικό ρόλο. Η ομάδα μέχρι τέλος της σεζόν δίνει μια σκληρή και άνιση μάχη και βέβαια σε αυτή, όπως πάντα, μπροστάρης θα είμαι εγώ. Με τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου, όμως, και ανεξαρτήτως της έκβασης της προσπάθειας αυτής, αποφάσισα να αποχωρήσω από την ομάδα.

Οι προσπάθειες που κατέβαλα τα τελευταία 2,5 χρόνια να την παραδώσω στα χέρια ισχυρών και υγιών επιχειρηματιών ατυχώς δεν τελεσφόρησαν.Ετσι η απόφασή μου είναι να την παραχωρήσω πεντακάθαρη οικονομικά σε όποιον εκδηλώσει ενδιαφέρον να ηγηθεί. Σε αντίθετη περίπτωση, δυστυχώς, η ομάδα θα διαλυθεί και μια ιστορική ευκαιρία για την πόλη να αποκτήσει ένα ισχυρό ποδοσφαιρικό σύλλογο, πραγματικό πρεσβευτή της, θα χαθεί δια παντός».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις