Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΣΥΡΙΖΑ εξελίξεις: Σκληρή γλώσσα Σπίρτζη για Κασσελάκη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ εξελίξεις: Σκληρή γλώσσα Σπίρτζη για Κασσελάκη

ΣΥΡΙΖΑ εξελίξεις: «Όταν εμείς πλακωνόμασταν μιλούσε με τον Μητσοτάκη»

Σφοδρή επίθεση εναντίον του Στέφανου Κασσελάκη, εξαπέλυσε ο Χρήστος Σπίρτζης κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου, στον απόηχο της χθεσινής σύγκρουσης στην Πολιτική Γραμματεία, αλλά και λίγες ώρες πριν ξεκινήσει ο δεύτερος γύρος, της κρίσιμης συνεδρίασης του ανώτατου καθοδηγητικού οργάνου του ΣΥΡΙΖΑ. Σύμφωνα με πληροφορίες του Iefimerida, ο πρώην υπουργός έχοντας μαζί του αρκετά μέλη του οργάνου όπως Τρύφωνας Αλεξιάδης χρησιμοποίησε πολύ σκληρή γλώσσα κατά του προέδρου του κόμματος και της στάσης που κρατάει απέναντι στα στελέχη κατηγορώντας τα ότι αρνούνται την γνώμη των μελών.

«Όταν εμείς πλακωνόμασταν για να αποφασίζουν τα μέλη, ο Στεφανος Κασελακης μιλούσε με τον Μητσοτάκη για να γίνει Υπουργός», φέρεται να είπε ο Χρήστος Σπίρτζης, ρίχνοντας ένα δυνατό «καρφί» προς την πλευρά του προέδρου. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο κ. Σπιρτζης δεν έμεινε εκεί αλλά κλιμακωσε λέγοντας πως αν ψάχνει άλλοθι ο Στέφανος Κασσελάκης, για το οργανωτικό χάος και τη δημοσκοπική κατάρρευση του κόμματος σε μονοψήφιο, είναι ο μοναδικός που ευθύνεται. «Ας συνεχίσει να προκαλεί εσωστρέφεια», τόνισε στη συνέχεια.

Το ενδιαφέρον στη συζήτηση με τους δυο γραμματείς του κόμματος ήταν ότι φάνηκε να μην είχαν καμία γνώση για το ερωτηματολόγιο που έβγαλε στην κομματική πλατφόρμα ο κ. Κασσελακης. «Μετά την ενημέρωση που μας έκανε ο Γιώργος Βασιλειαδης, είναι προφανές ότι δεν ήταν ενήμερος για την ανάρτηση του ερωτηματολογίου -παρότι είναι ο ίδιος υπεύθυνος- γεγονός που αποδεικνύει για μια ακόμη φορά πόσο ο πρόεδρος απαξιώνει τους πάντες και λειτουργεί παντελώς μόνος του».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις