Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

04

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Κασσελάκης κλιματιστικά: “Όταν επιμένεις… πετυχαίνεις”
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κασσελάκης κλιματιστικά: “Όταν επιμένεις… πετυχαίνεις”

Κασσελάκης κλιματιστικά: Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ "ανέβασε" στα social media την ευχαριστήρια επιστολή γράφοντας "όταν επιμένεις, το πετυχαίνεις. Θα είμαι πάντα δίπλα σας".

Ευχαριστήρια επιστολή για τη δωρεά των οκτώ κλιματιστικών, απέστειλε στον Στέφανο Κασσελάκη, η διεύθυνση του σχολείου ΑμεΑ της Καλλιθέας (Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης) την οποία υπογράφει η κα. Νίκη Χατζηχαλεπτή, με την γνωστοποίηση πως μετά από μήνες εγκαταστάθηκαν και είναι έτοιμα για χρήση. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ “ανέβασε” στα social media την ευχαριστήρια επιστολή γράφοντας “όταν επιμένεις, το πετυχαίνεις. Θα είμαι πάντα δίπλα σας”. Βέβαια, κάποιοι του απάντησαν στα σχόλια από κάτω, πως καλό είναι τη δωρεά να μην τη διαφημίζεις.

Ο Στέφανος Κασσελάκης, είχε επισκεφθεί το σχολείο στην Καλλιθέα τον περασμένο Σεπτέμβριο και είχε μπει στις αίθουσες με… ακροβατικά, ενώ είχε “κόψει” από όλες τις φωτογραφίες και τη αρμόδια τότε υπουργό Δόμνα Μιχαηλίδου. Βέβαια, αυτό που είχε προκαλέσει μεγαλύτερη εντύπωση ήταν η υπόσχεσή του, πως σε μία εβδομάδα θα είχε βρει άλλον χώρο για να στεγαστεί το σχολείο, ωστόσο από τότε δεν έχει υπάρξει κάποια νεότερη ενημέρωση από πλευράς του.

Τον περασμένο Οκτώβριο, είχε γνωστοποιήσει πως είχε δωρίσει οκτώ κλιματιστικά, καθώς επίσης και έναν διάδρομο και ένα ποδήλατο για να γυμνάζονται τα παιδιά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις