Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor Aσημίνα- Τζέιμς: “Στα μαχαίρια” οι 2 παίκτες του ριάλιτι
LIFESTYLE

Survivor Aσημίνα- Τζέιμς: “Στα μαχαίρια” οι 2 παίκτες του ριάλιτι

Survivor: "Στα μαχαίρια" Ασημίνα - Τζέιμς , η Σταυρούλα στο πλευρό του συμπαίκτη της

Μια κόντρα δίχως τέλος έχει ξεσπάσει ανάμεσα στους παίκτες ριάλιτι του ΣΚΑΙ Survivor Τζέιμς Καφετζή και την Ασημίνα Χατζηανδρέου με την διαμάχη ανάμεσα τους να κορυφώνεται μετά  τις ατάκες του παίκτη που προβλήθηκαν στο  συμβούλιο της Κυριακής 18 Φεβρουαρίου.

Συγκεκριμένα μια  δήλωσή του Τζέιμς Καφετζή  για τη ζωή της παίκτριας έξω από το παιχνίδι, προκάλεσε την  έντονη αντίδραση της αθλήτριας, η οποία στο χθεσινό επεισόδιο φρόντισε να εκφράσει την ενόχλησή της.

«Δεν θα μείνεις όσο περίμενες»

Λίγο πριν το χθεσινό αγώνισμα, ενώ ο Τζέιμς Καφετζής αρνούνταν ότι έχει πει κάτι τέτοιο στην Ασημίνα, εκείνη τόνισε: «Δυστυχώς για σένα, υπάρχουν κάμερες. Ειπώθηκαν πολύ βαριές κατηγορίες από τον Τζέιμς και αφορούσαν στο ότι στην έξω ζωή μου δεν περνάω και πολύ καλά, γι’ αυτό και ήρθα 3η φορά στο παιχνίδι».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Αυτό προσβάλλει όλα τα παιδιά, γιατί καθένας εδώ έχει έρθει για έναν στόχο. Βρίσκεσαι σε λάθος παιχνίδι κατά τη γνώμη μου. Αν λες ότι ήρθες για να αγωνιστείς, έχεις έρθει λάθος μήνα, έχουν φύγει οι αδύναμοι παίκτες. Και απ’ ό,τι φαίνεται, δεν θα μείνεις όσο περίμενες».

«Δεν σου επιτρέπω να μιλήσεις ούτε για την έξω ζωή μου, ούτε για την αγωνιστικότητά μου»

«Κατέκρινε εμένα χθες ατομικά για την αγωνιστικότητά μου. Αν ήσουν ένας παίκτης όπως ο Φάνης αγωνιστικά, μπορούσες να μου πεις ό,τι θες για αυτό το θέμα. Που και πάλι δεν τον αφορά και τόσο. Αν είσαι ένας παίκτης κάτω από μένα, δεν σου επιτρέπω να μιλήσεις ούτε για την έξω ζωή μου, ούτε για την αγωνιστικότητά μου», τόνισε.

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή θέλοντας να υποστηρίξει τον συμπαίκτη της πήρε θέση ανάμεσα στην διαμάχη λέγοντας : «Από το ένα αυτί μπαίνει και από το άλλο βγαίνει. Ο Τζέιμς δεν είπε τίποτα για την έξω ζωή της Ασημίνας, δεν το ανέφερε καν πρώτος». Δεν στάθηκε μόνο εκεί και πρόσθεσε: «Ήταν άστοχο το σχόλιο της Ασημίνας. Το καλό είναι ότι υπάρχουν κάμερες και τα έχουν γράψει όλα».

Δείτε το αποψινό τρέιλερ του παιχνιδιού 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις