Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Μαθητές έφτιαξαν βόμβα: Σοκάρουν οι εικόνες από σχολείου του Ηρακλείου
ΕΛΛΑΔΑ

Μαθητές έφτιαξαν βόμβα: Σοκάρουν οι εικόνες από σχολείου του Ηρακλείου

Μαθητές έφτιαξαν βόμβα: «Κανείς δεν μιλάει και δεν κάνει κάποια ενέργεια υπό τον φόβο οτι κάτι μπορεί να του συμβεί"

Σοκάρουν οι εικόνες από τα παιδιά που φτιάχνουν τις αυτοσχέδιες βόμβες σε Γυμνάσιο του νομού Ηρακλείου. Τα τελευταία περιστατικά είναι πλέον επικίνδυνα και για τη σωματική ακεραιότητα των μαθητών και των εκπαιδευτικών! Όπως μπορεί να δει κανείς μέσα απο το βίντεο που δημοσιεύει το newshub.gr, ένα παιδί φτιάχνει το εκρηκτικό μείγμα χρησιμοποιώντας aquaforte, ενώ ένα μπουκάλι τοποθετημένο σε σημείο του προαύλειου χώρου, λίγα δευτερόλεπτα μετά εκρήγνυται.. Σύμφωνα με τοπικά μέσα, εξαιτίας αυτής της ενέργειας που ήταν η σταγόνα η οποία «ξεχείλισε το ποτήρι», πραγματοποιήθηκε πριν λίγες μέρες συνέλευση ανάμεσα σε εκπαιδευτικούς και γονείς. Και ενώ θα περίμενε κανείς να παρθούν άμεσα μέτρα, εντούτοις αυτό που έγινε είναι ένα… τίποτα.

«Κανείς δεν μιλάει και δεν κάνει κάποια ενέργεια υπό τον φόβο οτι κάτι μπορεί να του συμβεί. Είναι να απορεί κανείς πως δεν έχει παρέμβει η Αστυνομία, η Περιφερειακή Διεύθυνση Κρήτης και οι άλλοι εμπλεκόμενοι φορείς. Είναι γνωστά τα ονόματα των παιδιών προφανώς, αλλά δεν έχει γίνει τίποτα, με αποτελέσμα αυτά να συνεχίζουν να δρουν ανεξέλεγκτα», αναφέρουν κύκλοι ενημέρωσης στο newshub.gr.

Συνεχίζεται η δράση

Τα παιδιά, παρά το σάλο, δεν πτοούνται. Μάλιστα η προσπάθεια τους να φτιάξουν τους αυτοσχέδιους εμπρηστικούς μηχανισμούς δεν είναι η πρώτη. Αντίθετα το έχουν επιχειρήσει αρκετές φορές. Είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμη και η εκπαιδευτικός που είχε υποβάλλει μήνυση, όταν είχε πέσει θύμα αρρωστημένου αστείου των παιδιών που της είχαν βάλει καθαρτικό στον καφέ της, την πήρε πίσω. Φαίνεται πως η πίεση που της ασκήθηκε αλλά και οι απειλές ακόμη και για τη σωματική της ακεραιότητα, την έκαναν να υποχωρήσει. Μάλιστα, είχε βρει τα ελαστικά του αυτοκινήτου της σκισμένα…

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις