Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

01

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ίντερ – Ατλέτικο Μαδρίτης: Ποια ομάδα θα κάνει το πρώτο βήμα για τους “8”
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ίντερ – Ατλέτικο Μαδρίτης: Ποια ομάδα θα κάνει το πρώτο βήμα για τους “8”

Ίντερ - Ατλέτικο Μαδρίτης: Τα δεδομένα των ομάδων

Γράφει ο Κωνσταντίνος Καραμάνογλου
Τελειόφοιτος Sport Management

Απόψε (20/2, 22:οο) η Ίντερ υποδέχεται την Ατλέτικο Μαδρίτης στον πρώτο γύρο, για την φάση των 16, αλλά και την πρόκριση στους 8 του Champions League στο Τζιουζέπε Μεάτσα (Σαν Σίρο). Οι δύο ομάδες έχουν έρθει αντιμέτωπες δύο φορές, με τις δύο ομάδες να μυράζονται από μια νίκη με σκορ (0-1 το 2018 και 0-2 2010).

Τα δεδομένα της Ίντερ

Η Ίντερ προέρχεται από ένα φοβερό αήττητο σερί, με την τελευταία τους ήττα να ήταν στις 20/12/2023, στο Κύπελλο Ιταλίας κόντρα στην Μπολόνια με σκορ 0-0 και στην παράταση 2-1. Η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι δεν θα έχει στην διάθεσή του, τους Acerbi (Τραυματισμός στο γαστροκνήμιο), Cuadrado (Ανενεργός) και Sensi (Ανενεργός). Να σημειωθεί ότι, στο τελευταίο αγώνα στο πρωτάθλημα η νερατζούρι επικράτησαν με σκορ 4-0 κόντρα στην Σαλερντιάνα, αλλά και μια σπουδαία νίκη κόντρα στην Ρόμα με σκορ 4-2.

Τα δεδομένα της Ατλέτικο Μαδρίτης

Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε, προέρχεται από τον θρίαμβο 5-0 επί της Λας Πάλμας στο “Μετροπολιτάνο”, επιστρέφοντας στα θετικά αποτελέσματα μετά από τρία διαδοχικά παιχνίδια της χωρίς νίκη κόντρα στην Σεβίλλη, Αθλέτικ Μπιλμπάο και Ρεάλ Μαδρίτης, με την ισπανική ομάδα να βρίσκεται στο πρωτάθλημα στην τέταρτη θέση. Οι απόντες για το αποψινό παιχνίδι είναι οι Azpilicueta (Τραυματισμός στο γόνατο), Lemar (Τραυματισμός στον αχίλλειο τένοντα) και Vitolo
(Τραυματισμός στο γόνατο).

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις