Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Βασίλης Δημάκης Πρωινό: Τι είπε από τη φυλακή για την Ερασμία Μάνου
LIFESTYLE

Βασίλης Δημάκης Πρωινό: Τι είπε από τη φυλακή για την Ερασμία Μάνου

Βασίλης Δημάκης Πρωινό: «Δεν αφορά τρίτο πρόσωπο, είναι λόγοι που δεν μπορούν να υπερνικηθούν» δήλωσε μέσα από τη φυλακή για τον χωρισμό τους

Ο Βασίλης Δημάκης μίλησε για τον χωρισμό του με την Ερασμία Μάνου, μερικούς μήνες μετά το σύμφωνο συμβίωσης που υπέγραψαν στις φυλακές. Ειδικότερα, ο Βασίλης Δημάκης αναφέρθηκε στους λόγους που δεν προχώρησε η σχέση του με την κόρη της Σοφίας Βόσσου. «Έκανα μια ανάρτηση η οποία είναι σχετική με τα παρελκόμενα. Δηλαδή, την Τρίτη έχω κανονίσει με τον κύριο Αντωνίου, τον συμβολαιογράφο να προσέλθει στο κατάστημα, έτσι ώστε να λύσουμε το σύμφωνο συμβίωσης, το οποίο είχαμε συνάψει τότε» είπε στην εκπομπή «Πρωινό».

«Είναι μια γυναίκα που θα συνεχίσω να αγαπάω»

Στη συνέχεια, ο άλλοτε σύντροφος της Ερασμίας Μάνου, πρόσθεσε: «Όνειρα κάνουν όλοι, αλλά το θέμα είναι ότι είναι λόγοι που δεν μπορούν να υπερνικηθούν από κανέναν μας. Τουλάχιστον από την πλευρά μου σίγουρα και δεν μας επιτρέπουν για κανένα λόγο να είμαστε μαζί άλλο πια. Είναι μια γυναίκα που αγαπάω, που αγάπησα και θα συνεχίσω να αγαπώ. Όπως κάθε γυναίκα που της είπα ότι την αγαπώ, γιατί όταν λες “σ’ αγαπώ”, σημαίνει ότι την αγαπάς. Είναι ένας άνθρωπος που λατρεύω, εκτιμώ, σέβομαι. Το καλύτερο για όλους μας είναι αυτό και για εμάς και για άλλους τρίτους, ίσως…».

«Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να τα ξαναβρούμε»

Για το ενδεχόμενο να τα ξαναβρούν, ο Βασίλης Δημάκης ήταν κάθετος, λέγοντας: «Όχι δεν είναι παροδικός ο χωρισμός, παροδικά είναι τα καιρικά φαινόμενα. Όταν αποφασίζεται κάτι, αποφασίζεται. Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση, ούτε μια στο τρισεκατομμύριο, για κανέναν λόγο».

Όσο για το πότε αποφάσισαν να χωρίσουν, ο Βασίλης Δημάκης είπε: «Παραμονή Πρωτοχρονιάς κι έπειτα. Δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα, ούτε συννεφάκι καν. Τα μόνα συννεφάκια που υπήρξαν, ήταν αυτά που ταξιδεύαμε μαζί και ονειρευόμασταν χίλια δύο πράγματα. Αλλά υπάρχει και ο Θεός Δίας που ρίχνει κεραυνούς, τώρα κάποια στιγμή θα βγει στην επιφάνεια ποιος είναι ο Θεός Δίας. Δεν αφορά τρίτο πρόσωπο, δηλαδή κάποιος σύντροφος, μια δικιά μου ή κάποιος σύντροφος νέος της. Απλά σας λέω, είναι λόγοι οι οποίοι δεν μπορούν να υπερνικηθούν για κανένα λόγο. Το βιώνω μια χαρά γιατί είναι κοινή συναινέσει. Όλο αυτό το bullying που φάγαμε, ενίοτε από τα κανάλια και από τον κόσμο απέξω, με τα σχόλια τους τα κακεντρεχή και τα λοιπά και τα λοιπά… Τα οποία ουδέποτε εγώ προσωπικά δεν έδωσα σημασία. Άστους να λένε ό,τι θέλουν, δεν θα ορίσω τη ζωή μου με βάση τα λεγόμενα τρίτων. Δεν έχουν καμία εξουσία πάνω σε εμένα, κανένας άλλωστε».

Τι είπε νωρίτερα ο Ανδρέας Μικρούτσικος που μίλησε με την Ερασμία Μάνου

Λίγο πιο πριν, ο Ανδρέας Μικρούτσικος σχολίασε τον χωρισμό της Ερασμίας Μάνου με τον Βασίλη Δημάκη και αποκάλυψε στον «αέρα» της εκπομπής «Super Κατερίνα», πως έχει έρθει σε επικοινωνία με την κόρη της Σοφίας Βόσσου. Ο ίδιος τόνισε ότι η Ερασμία Μάνου του ζήτησε να μην αναφερθεί αρνητικά προς τον πρώην σύζυγό της. Ωστόσο, ο Ανδρέας Μικρούτσικος, εξέφρασε την προσωπική του γνώμη για τον Βασίλη Δημάκη που βρίσκεται ακόμη στη φυλακή και είπε ότι τον θεωρεί χειριστικό άνθρωπο.

«Με πήρε η ίδια η Ερασμία. Η Ερασμία μου ζήτησε αν μιλήσω να μην κακολογήσω καθόλου τον καλό της. Δεν θα το έκανα επειδή δεν έχω βάλει το χέρι μου επί τον τύπον των ήλων. Είχα σκοπό να συναντήσω τον Δημάκη για να δω τι τύπος είναι» είπε ο παρουσιαστής στο «Super Κατερίνα».

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος πρόσθεσε στη συνέχεια,

«Είναι μερικά πράγματα που με ενοχλούν. Η τοποθέτησή του εν είδη στιχουργήματος με μικρούς υπαινιγμούς μου δείχνει έναν άνθρωπο χειριστικό την ημέρα των γενεθλίων της. Γιατί την ημέρα αυτή; Ένας χωρισμός είναι πέραν αυτών, είναι σαν να τον πικάρεις. Είναι έξυπνο παιδί νομίζω ότι λειτουργεί χειριστικά αλλά είναι έξω από την άποψη της Ερασμίας». Ακόμη, ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στη συνάντηση που είχε με την Ερασμία Μάνου τα Χριστούγεννα.

«Της έδωσα υπόσχεση να μην τον ενοχλήσουμε. Είναι προσωπική μου άποψη, δεν είναι άποψη των γεγονότων. Έχω βρεθεί με την Ερασμία τα Χριστούγεννα και της έκανα “συνέντευξη” μία ώρα για να μάθω λεπτομέρειες, πώς τον γνώρισε, πώς τον ερωτεύτηκε, πώς μπορεί αυτό το πράγμα μπορεί να ανατραφεί όταν ο ένας είναι στη φυλακή. Αρκούν τα επισκεπτήρια για να θρέψει μία σχέση γάμου; Εγώ τίμια έλεγα όχι. Ο Βασίλης και η Ερασμία δεν είναι απλές περιπτώσεις, ο καθένας έχει το δικό του βάρος. Και ότι θα κριθεί η σχέση τους όταν αποφυλακιστεί. Ο αλέκτωρ λάλησε πολύ νωρίς. Τι αιτίες υπάρχουν; Μίλησα με τη Σοφία μου έκανε μια ανάλυση, αλλά αυτά είναι προσωπικά πράγματα. Είδα έναν χειρισμό» περιέγραψε. Όσο για τη Σοφία Βόσσου, απέφυγε να αναφερθεί στο θέμα όταν η κάμερα της ίδιας εκπομπής την πλησίασε στα γενέθλια της κόρης της και προσπάθησε να της αποσπάσει δηλώσεις.

Ο χωρισμός τους

Το ζευγάρι υπέγραψε το σύμφωνο τον Μάιο του 2023, μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού, όμως αποφάσισε να τραβήξει τελικά χωριστούς δρόμους. Την είδηση έκανε γνωστή ο Βασίλης Δημάκης με μία ανάρτησή του στα social media. Ωστόσο, δεν έκανε γνωστούς τους λόγους πίσω από τον χωρισμό τους. Όλο αυτό το διάστημα, το ζευγάρι είχε καταφέρει παρά τα επικριτικά σχόλια, να κρατήσει τη σχέση του, παρά τις δύσκολες συνθήκες, αφού ο Βασίλης Δημάκης κρατείται τα τελευταία χρόνια στις φυλακές Κορυδαλλού.

Σε δημοσίευση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Βασίλης Δημάκης, έγραψε: «Την Τρίτη 20/02/2024 το απόγευμα, σε προκαθορισμένο ραντεβού που κλείστηκε σήμερα έχω καλέσει τον συμβολαιογράφο κύριο Αντώνιου, έτσι ώστε να προβούμε στη λύση του συμφώνου συμβίωσης το οποίο είχαμε συνάψει με την κυρία Ερασμία Μανού πρώην σύντροφο μου!».

Συνέχισε γράφοντας,

«Οι λόγοι είναι αυστηρά προσωπικοί και άπτονται της ιδιωτικότητας του καθενός μας ξεχωριστά και προφανώς δεν είναι ανακοινώσιμοι κι ούτε αφορούν και κανέναν στο κάτω κάτω της γραφής. Το διαζύγιό μας άλλωστε, είναι απολύτως συναινετικό και θεωρούμε ότι είναι το καλύτερο και για τους δυο μας την προκειμένη στιγμή! Άλλωστε ο γράφων, έχει αποφασίσει στη ζωή του να μην παρεμβαίνει στην φυσική ροή των πραγμάτων! Όπως επίσης πολύ καλά γνωρίζω ότι ενίοτε “κάθε εμπόδιο για καλό”. Επίσης εύχομαι, σήμερα που είναι η γενέθλια ημέρα της, να τα εκατοστίσει, να παλεύει για ό,τι αγαπάει, να είναι πάντα γερή, δημιουργική και με ελεύθερη βούληση!».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις