Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Τρίκαλα αποκεφαλισμός: Αυτός είναι ο 46χρονος που σκότωσε τον πατέρα του με αλυσοπρίονο
ΕΛΛΑΔΑ

Τρίκαλα αποκεφαλισμός: Αυτός είναι ο 46χρονος που σκότωσε τον πατέρα του με αλυσοπρίονο

Τρίκαλα αποκεφαλισμός: Η αστυνομία ερευνά τα ακριβή αίτια πίσω από την πατροκτονία

Σοκ προκάλεσε η φρικιαστική είδηση του αποκεφαλισμού ενός άνδρα από τον γιο του στα Τρίκαλα, με αλυσοπρίονο, μέσα στην οικογενειακή τους επιχείρηση. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 46χρονος δράστης φέρεται να είπε στις Αρχές, όταν κάλεσε στο τηλέφωνο την αστυνομία: «Έχω ψυχολογικά προβλήματα. Ελάτε να με πάρετε. Σκότωσα τον πατέρα μου». Οι πληροφορίες από αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο δράστης είπε στο τηλέφωνο ότι είχε αυτοτραυματιστεί με το αλυσοπρίονο, όταν δολοφονούσε τον πατέρα του, και δεν μπορούσε να μετακινηθεί. Ο 46χρονος βρισκόταν μέσα στην επιχείρηση μαζί με το πτώμα του πατέρα του, όπου και τον εντόπισαν αστυνομικοί που τον συνέλαβαν.

Οι αστυνομικοί αντίκρισαν ένα αποτρόπαιο θέαμα όταν έσπευσαν στο σημείο, καθώς βρήκαν τον δράστη ξαπλωμένο σε κρεβάτι μέσα στην επιχείρηση, ενώ το πτώμα του πατέρα του ήταν σε διπλανό κρεβάτι, αφού τον είχε αποκεφαλίσει. Η σορός του θύματος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Τρικάλων, για να διενεργηθεί νεκροψία-νεκροτομή, ενώ ενημερώθηκε ο εισαγγελέας και ο δράστης νοσηλεύεται στο νοσοκομείο φρουρούμενος.

Τρίκαλα: Ο δράστης ισχυρίστηκε ότι σκότωσε τον πατέρα του αφού πρώτα τσακώθηκαν

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο δράστης επικαλείται ψυχολογικά προβλήματα. Φέρεται να ισχυρίστηκε ότι σκότωσε τον πατέρα του αφού πρώτα τσακώθηκαν μεταξύ τους. Το δημοσίευμα αναφέρει ότι τα στοιχεία δείχνουν ότι είχε προηγηθεί πάλη, καθώς ο 76χρονος έφερε και θλαστικό τραύμα στον αυχένα από αμβλύ αντικείμενο. Η αστυνομία συνεχίζει την έρευνα για την υπόθεση.

«Τους άκουσα να μαλώνουν», λέει γείτονας

Μιλώντας στο ThessToday, γείτονας υποστήριξε ότι άκουσε πατέρα και γιο να μαλώνουν. «Ήταν μια τυπική οικογένεια. Ήρεμη, δεν έδινε δικαιώματα και δεν τραβούσε την προσοχή. Ο δράστης ήταν μοναχοπαίδι. Είμαι σε σοκ δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που έκανε. Πριν το φονικό είχαν καυγά. Τους άκουσα να μαλώνουν», είπε στο ThessToday. «Δεν φανταζόμουν ποτέ όμως ότι θα τον σκότωνε. Σήμερα ειδοποίησε τις αρχές και κάλεσε και το ΕΚΑΒ γιατί αυτοτραυματίστηκε», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις