Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

14

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Συνεργείο εκπομπής της ΕΡΤ εντόπισε πτώμα κατά τα γυρίσματα
ΕΛΛΑΔΑ

Συνεργείο εκπομπής της ΕΡΤ εντόπισε πτώμα κατά τα γυρίσματα

Οι αρχές διεξάγουν έρευνες για το περιστατικό

Το συνεργείο της εκπομπής «Άγρια Ελλάδα» της ΕΡΤ έκανε γυρίσματα στην Κάρπαθο όταν εντόπισε ένα πτώμα. Το σκάφος της μονάδας διαχείρισης της προστατευόμενης περιοχής συνοδεία του Λιμενικού μετέφερε το συνεργείο της εκπομπής της ΕΡΤ στη Σαρία για τις ανάγκες των γυρισμάτων. Ωστόσο, μόλις το σκάφος έδεσε σε μία παραλία, οι συντελεστές της εκπομπής της ΕΡΤ είδαν ένα πτώμα σε προχωρημένη σήψη, που είχε ξεβραστεί στην παραλία.

Όπως δήλωσε στην ΕΡΤ3 ο βιολόγος και παρουσιαστής της εκπομπής, Ηλίας Στραχίνης, πάνω στον νεκρό βρέθηκαν έγγραφα συμπληρωμένα στα αραβικά. Οι αρχές διεξάγουν έρευνες για το περιστατικό. Πληροφορίες της ΕΡΤ αναφέρουν ότι πρόκειται για μετανάστη, θύμα ναυαγίου.

Η εκπομπή «Άγρια Ελλάδα» είναι ένα οδοιπορικό δύο νέων στην άγρια φύση της χώρας. Ακολουθούν τα μονοπάτια μέσα στους Εθνικούς δρυμούς της Ελλάδος με σκοπό να συναντήσουν και να γνωρίσουν την άγρια πανίδα και τη χλωρίδα των περιοχών που εξερευνούν (ερπετά, πουλιά, θηλαστικά, έντομα και αμφίβια). Επίσης επιδιώκουν να ευαισθητοποιήσουν το κοινό σε σχέση με την εξαφάνιση σπάνιων ειδών.

Με πληροφορίες της ΕΡΤ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις