Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Συμπλοκές ανηλίκων: Ανησυχία για τη βία ανήλικων
ΕΛΛΑΔΑ

Συμπλοκές ανηλίκων: Ανησυχία για τη βία ανήλικων

Συμπλοκές ανηλίκων: Τις τελευταίες μέρες μόνο έγιναν γνωστά τρία σοβαρά περιστατικά σε Ζάκυνθο, Καλαμάτα, Περιστέρι

Ανησυχία επικρατεί για την έξαρση της βίας μεταξύ ανήλικων. Τις τελευταίες μέρες μόνο έγιναν γνωστά τρία σοβαρά περιστατικά σε Ζάκυνθο, Καλαμάτα, Περιστέρι. Την Πέμπτη ένας 16χρονος μαθητής δέχθηκε επίθεση από πέντε κουκουλοφόρους έξω από το 3ο γυμνάσιο της πόλης. Ο ανήλικος περίμενε μία φίλη του, όταν πέντε άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά άρχισαν να τον γρονθοκοπούν. Ο ανήλικος μεταφέρθηκε στο γενικό νοσοκομείο Καλαμάτας με ασθενοφόρο. Για την υπόθεση συνελήφθη ένας 17χρονος, καθώς και ο πατέρας του για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου. Οι υπόλοιποι τέσσερις δεν έχουν ταυτοποιηθεί προς το παρόν.

Στη Ζάκυνθο την ίδια μέρα ξέσπασε συμπλοκή μεταξύ μαθητών του ΕΠΑΛ με αφορμή μία προσωπική διαφορά. Συγκεκριμένα, ένας 15χρονος προσέγγισε ένα 17χρονο που είχε παρενοχλήσει την κοπέλα του και του ζήτησε τον λόγο. Οι δύο πιάστηκαν στα χέρια, αλλά σύντομα τα επεισόδια γενικεύτηκαν,  με οδομαχίες να ξεσπούν μεταξύ των φίλων των δύο μαθητών.

Στο Περιστέρι πάλι, προ ημερών ένας 17χρονος έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού έξω από σχολείο από ομάδα ατόμων. Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, 14 άτομα χτύπησαν τον 17χρονο με γροθιές και κλωτσιές στο πρόσωπο και στο σώμα, με αποτέλεσμα να χρειαστεί η διακομιδή του στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Για τον ξυλοδαρμό του 17χρονου συνελήφθησαν τέσσερις συνομήλικοί του ενώ οι αστυνομικοί αναζητούν ακόμη 10. Ο μαθητής αφού έκανε τις ιατρικές εξετάσεις πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις