Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

01

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Λουίς Σουάρες: Τα σχέδια για το μέλλον
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Λουίς Σουάρες: Τα σχέδια για το μέλλον

Λουίς Σουάρες: Οι δηλώσεις του

Γράφει ο Κωνσταντίνος Καραμάνογλου
Τελειόφοιτος Sport Management

Ο Λουίς Σουάρες έχει πάρει την απόφαση του για το τι μέλλει γενέσθαι αναφορικά με την Ίντερ Μαϊάμι και συνολικά στην καριέρα του. Ο πρώην επιθετικός της Μπαρτσελόνα εμφανώς συγκινημένος παραδέχτηκε πως σκοπεύει να “κρεμάσει” τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια στη λήξη του συμβολαίου του με την Ίντερ Μαϊάμι.

Όταν πήρε μεταγραφή από την Γκρέμιο στην Ίντερ Μαϊάμι, Ουρουγουανός υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους. Επομένως, ο Ουρουγουανός, αν δεν αλλάξει απόφαση ή αν προκύψει ανανέωση, θα αποσυρθεί από το ποδόσφαιρο τον Ιανουάριο του 2025.

Οι δηλώσεις του Λουίς Σουάρες

“Η Ίντερ Μαϊάμι είναι ο τελευταίος σύλλογος της καριέρας μου. Δεν μπορώ να είμαι πιο ειλικρινής. Η οικογένεια το γνωρίζει ήδη. Δεν ξέρω ακόμα την ημερομηνία, αλλά είναι το τελευταίο βήμα. Είμαι επίσης έτοιμος για την τελευταία μου πρόκληση. Πρέπει να σκεφτώ να έχω ποιότητα ζωής μετά. Μιλάω γι’ αυτό και μου έρχεται να κλάψω, γιατί έτσι είμαι, αλλά πρέπει να προετοιμάζεις τον εαυτό σου. Θυμάμαι ότι ένας πρώην παίκτης μου είπε ότι ο παίκτης δεν είναι ποτέ προετοιμασμένος για την αποχώρηση”.

Ο Ουρουγουανός σταρ μετά από μία τεράστια καριέρα σε Άγιαξ, Λίβερπουλ, Μπαρτσελόνα, μεταξύ άλλων, πλησιάζει προς την αναπόφευκτη “συνταξιοδότηση” ωστόσο έχει έναν τελευταίο στόχο. Να παλέψει στο πλάι των Μέσι, Άλμπα και Μπουσκέτς για έναν τουλάχιστον αποχαιρετιστήριο τίτλο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις