Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Πολάκης ομόφυλα ζευγάρια: Ο βουλευτής βρίζει τον Άδωνι που είπε ότι είναι ψέματα η ανάρτησή του
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πολάκης ομόφυλα ζευγάρια: Ο βουλευτής βρίζει τον Άδωνι που είπε ότι είναι ψέματα η ανάρτησή του

Πολάκης ομόφυλα ζευγάρια: Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είχε αναρτήσει φωτογραφίες από χειρουργείο για την απουσία του στη Βουλή - «Μη με ψάχνεις Μητσοτάκη, έχω σοβαρή δουλειά»

ο των ομόφυλων ζευγαριών. «Επικαλείται χειρουργείο που έκανε δύο μέρες πριν για την σημερινή απουσία του από την ψηφοφορία στην Βουλή» σχολίασε ο κ. Γεωργιάδης, καθώς δημοσιεύματα θέλουν το εν λόγω χειρουργείο να πραγματοποιήθηκε δύο ημέρες πριν, σύμφωνα με ιατρικό μηχάνημα που βρισκόταν στο χώρο και φέρει ημερομηνία “13 Φεβρουαρίου”.

«Διάβασε βρε πανίβλακα τη δήλωση που έκανα πριν λίγο» ανταπάντησε ο κ. Πολάκης στον Υπουργό Υγείας, για να συμπληρώσει πως «την ώρα που μίλησε για μένα το αφεντικό σου ήμουν στην Κλινική και ασχολιόμουν με αυτόν τον άρρωστο. Έκανα την ανάρτηση για να δείξω πως εγώ έχω δουλειά εσείς δεν έχετε!!!».

«Μη με ψάχνεις Μητσοτάκη, έχω σοβαρή δουλειά»

Νωρίτερα ο Παύλος Πολάκης έδειξε πως διαφοροποιείται από την κομματική γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς δεν πήγε στη Βουλή για να ψηφίσει το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια πάρα το αυστηρό μήνυμα για κομματική πειθαρχία από τον Στέφανο Κασσελάκη. Mε ανάρτησή του στην οποία αναφέρεται στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ο Παύλος Πολάκης λέει μεταξύ άλλων να μην τον ψάχνει καθώς έχει σοβαρότατη δουλειά που σώζει ζωές ενώ διευκρινίζει ότι αυτή αφορά συγγενή του. Μάλιστα παρουσιάζει και τέσσερις φωτογραφίες από το νοσοκομείο.

Συγκεκριμένα, στην ανάρτησή του ανέφερε,

«Κυριακο Μητσοτακη πάλι με έπιασες στο στόμα σου;;; ΜΗΝ ΜΕ ΨΑΧΝΕΙΣ!! Εγώ έχω δουλειά και σοβαρότατη μάλιστα που σώζει ζωές. Αν μπορείς να καταλάβεις από τις 4 φωτογραφίες έχει καλώς ,αλλιώς βάλε να σου εξηγήσουν τι έκανα. Φωτο 1 πριν,φωτο 2-3 η παρέμβαση ,φωτο 4 το μετά. (Ο ασθενης είναι συγγενής μου )».

Σημειώνεται ότι ο πρωθυπουργός είπε νωρίτερα στη Βουλή, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια: «για να δούμε και πόσοι θα απέχουν από εσάς, κ. Φάμελλε, μην έχουμε καμία άλλη έκπληξη το βράδυ και το ενδιαφέρον αντί να στρέφεται στη Νέα Δημοκρατία στραφεί σε εσάς και στο τι θα κάνει ο κ. Πολάκης τελικά, τον οποίον έχετε περίπου απειλήσει με διαγραφή».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις