Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης “κατακεραυνώνει” Πανταζής και Δημητρίου
LIFESTYLE

Ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης “κατακεραυνώνει” Πανταζής και Δημητρίου

«Αυτοί οι δύο ξεκίνησαν τη μόδα του "νεοσκυλάδικου" που έχει χαλάσει τη νύχτα τα τελευταία 30 χρόνια και το ελληνικό τραγούδι» τόνισε

Ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης μίλησε στην εκπομπή «Fay’s Time» όπου σχολίασε διάφορα πρόσωπα που απασχολούν την τηλεοπτική επικαιρότητα τον τελευταίο καιρό. Ο κριτικός δεν δίστασε να ρίξει αιχμές κατά της Άντζελας Δημητρίου, του Λευτέρη Πανταζή και του Γρηγόρη Αρναούτογλου, μεταξύ άλλων. Αρχικά, ο Ιάσων Τριανταφυλλίδης δήλωσε ότι δεν έχει αναθεωρήσει ποτέ την γνώμη του ως κριτικός για όσα έχει γράψει και πει. Σχετικά με τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα, σημείωσε: «Ο Γιώργος Νταλάρας τα είπε μία χαρά. Μετά ήρθε ο καθένας και είπε το μακρύ και το κοντό του, αντί να του πούμε μπράβο. Άλλο Νταλάρας, άλλο Πάνος Βλάχος».

Τριανταφυλλίδης: «Η Ράντου παραλίγο να πετάξει μια καρέκλα στον Κιμούλη, όταν της ύψωσε λίγο τη φωνή του»

Σχετικά με τον Πάνο Βλάχο ανέφερε: «O Σωτήρης Τσαφούλιας είναι ο πρωταγωνιστής και όχι ο Πάνος Βλάχος. Όταν καλείς σπίτι σου τους ανθρώπους, μπορεί και να στο λερώσουν». Στη συνέχεια, είπε ότι «η Ναταλία έχει αγωγή», ενώ τόνισε ότι η Σίσσυ Χρηστίδου ειρωνικά είπε ότι η Ναταλία Γερμανού πρέπει να αλλάξει την εκπομπή της και συνέχισε: «Nα πω κι ένα μπράβο στη Σίσσυ Χρηστίδου που δεν απέλυσε από την εκπομπή της τον Νίκο Συρίγο».

«Γιατί να στηρίξουμε τον Λευτέρη Πανταζή και την Άντζελα Δημητρίου που έφεραν το νεοσκυλάδικο στην Ελλάδα; Θα στηρίξεις τραγούδια που δεν ακούγονται; Οι άνθρωποι δεν έχουν καν φωνή». «Δεν θα ασχοληθώ με την Άντζελα Δημητρίου, θα ασχοληθούμε με ανθρώπους που αξίζουν τον κόπο. Γιατί να σχολιάσω κάτι που θεωρώ εκ των πραγμάτων κακό; Ο Λευτέρης Πανταζής και η Άντζελα Δημητρίου είναι κατ’ εξοχήν ονόματα του κακού. Αυτοί οι δύο ξεκίνησαν τη μόδα του “νεοσκυλάδικου” που χάλασε τη νύχτα τα τελευταία 30 χρόνια και το ελληνικό τραγούδι. Αυτή η ίδια την ξεκίνησε. Δεν έχει και ταλέντο. Αν δεν έχεις μύθο, αναγκάζεις τους ανθρώπους να ασχοληθούν με παραμύθι και όλα αυτά τα κάνουν οι άνθρωποι όταν δεν έχουν κάτι καλλιτεχνικό να δώσουν».

Για τα δημοσιογραφικά «πεσίματα» τόνισε,

«Ένα δημοσιογράφος και δη νέος δημοσιογράφος, θα τρέξει να πάει να πάρει μία δήλωση. Το θέμα είναι πώς το κάνεις το πέσιμο. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είπε ότι όσο μεγαλώνει ένας άνθρωπος, καλό είναι να λέει μόνο καλά πράγματα. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είχε πει ακριβώς το ίδιο για εμένα πριν 10 μήνες, ότι είμαι κακόψυχος. Αυτό είναι υποκρισία. Το να λες μόνο καλά πράγματα, είναι σαν να υποκρίνεσαι το καλό παιδί» Τέλος, κατέληξε για την ελληνική τηλεόραση λέγοντας ότι κάθε χρόνο έχει τα ίδια πρόσωπα. Παράλληλα, συμπλήρωσε για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Δεν με ενδιαφέρει τι κάνει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Αν έλεγε καλά πράγματα για εμένα, εγώ θα ντρεπόμουν».






Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις