Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ / Γ. Μώραλης: Περισσότερη ανάπτυξη στην Ε΄Δημοτική Κοινότητα
ΕΛΛΑΔΑ

Γ. Μώραλης: Περισσότερη ανάπτυξη στην Ε΄Δημοτική Κοινότητα

Γιάννης Μώραλης στην εκδήλωση της Ε΄Δημοτικής Κοινότητας: «Συνεχίζουμε να δουλεύουμε σκληρά, με σοβαρότητα και εντιμότητα για περισσότερη ανάπτυξη στην περιοχή».

Στα έργα που έχουν υλοποιηθεί στην Ε΄ Δημοτική Κοινότητα, καθώς και στους στόχους που έχει θέσει η Δημοτική Αρχή για την περαιτέρω ανάπτυξή της, αναφέρθηκε ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, στην καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση της Κοινότητας.

Ο κ. Μώραλης επεσήμανε τα έργα και τις παρεμβάσεις στις συνοικίες της περιοχής που έχουν βελτιώσει την ποιότητα ζωής και την καθημερινότητα των κατοίκων, σημειώνοντας πως ο πήχης για την Δημοτική Αρχή είναι ακόμη πιο ψηλά για την επόμενη πενταετία. «Θα δουλέψουμε σκληρά, με σοβαρότητα και με εντιμότητα», τόνισε.

Τι ακολουθεί

Ο Γιάννης Μώραλης επίσης, υπογράμμισε τους στόχους για το επόμενο διάστημα, όπως είναι η αξιοποίηση του ιστορικού κινηματογράφου «ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ», για την οποία έχουν προχωρήσει οι διαδικασίες με τον Δήμο Δελφών και επίκειται η μελέτη, η δημιουργία του «Σπιτιού του Ρεμπέτικου» στον σταθμό του ΟΣΕ στον Άγιο Διονύσιο, η ριζική ανακαίνιση σχολείων της περιοχής κ.α. Τέλος, αναφέρθηκε στην προσφορά του τέως Πρόεδρου της Ε΄ Δημοτικής Κοινότητας Λεωνίδα Μελά και ευχήθηκε στην νέα Πρόεδρο κα Θειακούλη – Βοϊδονικόλα και στο νέο Κοινοτικό Συμβούλιο μια εποικοδομητική θητεία».

Η Πρόεδρος της Ε΄ Δημοτικής Κοινότητας Παναγιώτα Θειακούλη – Βοϊδονικόλα, επεσήμανε πως η Δημοτική Αρχή κατάφερε με συνεχείς προσπάθειες να δώσει μια άλλη εικόνα και λάμψη στις γειτονιές της περιοχής, λέγοντας ότι η προσπάθεια για μεγαλύτερη αναβάθμιση θα συνεχιστεί δυναμικά και ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλους. Η χορωδία του Συνδέσμου Γυναικών Κρήτης και Νήσων Αιγαίου ψυχαγώγησε τους παρευρισκόμενους.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Βουλευτής της Α΄ Πειραιά Κώστας Κατσαφάδος, ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας Λεωνίδας Μανωλάκος, η Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος για θέματα Εθελοντισμού Ευγενία Μπαρμπαγιάννη, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά Αλέξανδρος Τζεφεράκος, οι Αντιδήμαρχοι Αθηνά Γλύκα – Χαρβαλάκου, Γρηγόρης Καψοκόλης, Αντώνης Μοραντζής, Παναγιώτης Ρέππας, Αντωνία Καρακατσάνη, οι Εντεταλμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Δημήτρης Βλαχάκος, Νικήτας Γκόλφης, Σταυρούλα Μέντη, Δημήτρης Αράπης, ο Πρόεδρος της ΚΟ.Δ.Ε.Π. Γιάννης Βοϊδονικόλας, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Ελίνα Βερυκάκη, Άγγελος – Ιωάννης Μπουλντούμης, Δημήτρης Γκερλές, Χρήστος Φωτιάδης, οι Πρόεδροι των Α΄ και Β΄ Δημοτικών Κοινοτήτων Δημήτρης Πεφάνης και Παναγιώτης Μαστρονικόλας αντίστοιχα, Κοινοτικοί Σύμβουλοι, ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Α΄ θμιας εκπαίδευσης Χρήστος Μακρής, ο Πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά Γιώργος Παπαμανώλης – Ντόζας, η Πρόεδρος της Ένωσης Απανταχού Μανιατών «Η ΜΑΝΗ» Δήμητρα Κούβαρη, ο Πρόεδρος της Αδελφότητας Κρητών Πειραιά «Η Ομόνοια» Θεόδωρος Τσόντος, η Πρόεδρος του Συνδέσμου Γυναικών Κρήτης και Νήσων Αιγαίου Άννα Δασκαλάκη κ.α.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις