Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Τρίκαλα δικηγόρος – επίθεση: Βίντεο ντοκουμέντο, τον χτυπούσαν με μανία
ΕΛΛΑΔΑ

Τρίκαλα δικηγόρος – επίθεση: Βίντεο ντοκουμέντο, τον χτυπούσαν με μανία

Τρίκαλα: Ο κ. Μερεντίνης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και το μάτι

Βίντεο-ντοκουμέντο που καταγράφει τη στιγμή που δικηγόρος πέφτει θύμα άγριου ξυλοδαρμού από ανήλικους στα Τρίκαλα βλέπει το φως της δημοσιότητας. Στο βίντεο που δημοσιεύτηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star αποτυπώνει την στιγμή που ανήλικοι επιτίθενται σε γνωστό δικηγόρο τα ξημερώματα του Σαββάτου. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ένας από τους τρεις ανήλικους που συμμετείχαν στην επίθεση συνελήφθη. Στο βίντεο ντοκουμέντο φαίνεται ξεκάθαρα ο βίαιος ξυλοδαρμός του Άρη Μερεντίνη, από ανήλικους δράστες ηλικίας 15 και 16 ετών.

Μενίδι: Ρομά χτύπησαν αστυνομικό ενώ περίμενε να πάρει το παιδί του από το σχολείο

Στα πλάνα, φαίνεται ξεκάθαρα η μανία των ανηλίκων, με έναν από αυτούς να χτυπά στο κεφάλι πολλές φορές τον δικηγόρο. Ένας άλλος νεαρός προσπάθησε να απομακρύνει τον δράστη, τραβώντας τον από το μπουφάν, αλλά εκείνος επέστρεψε και τον χτύπησε ξανά. Ο ίδιος μέσα στα αίματα, χτυπημένος στη μύτη και τα μάτια, προσπαθεί να ξεπεράσει το σοκ από την επίθεση. Στην ανακοίνωση που έστειλε μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου του, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Πέραν της πολύ άσχημης κατάστασης της σωματικής υγείας μου, ταυτόχρονα εξακολουθώ να βρίσκομαι ψυχολογικά σε κατάσταση σοκ».

Ο κ. Μερεντίνης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και το μάτι. Οι νεαροί απολογήθηκαν στον ανακριτή, ο οποίος άφησε ελεύθερους τους δυο ανήλικους, αλλά ο τριτος ανηλικος προφυλακίστηκε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις