Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ρόδος ανεμοστρόβιλος: Αναποδογύρισαν σκάφη – Τρία άτομα απεγκλωβίστηκαν
ΕΛΛΑΔΑ

Ρόδος ανεμοστρόβιλος: Αναποδογύρισαν σκάφη – Τρία άτομα απεγκλωβίστηκαν

Ρόδος: Τρία άτομα απεγκλωβίστηκαν από όχημα λόγω της κακοκαιρίας -Ανεμοστρόβιλος αναποδογύρισε σκάφη

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική για τον απεγκλωβισμό τριών ατόμων από ακινητοποιημένο όχημα στη Ρόδο, λόγω της κακοκαιρίας που σάρωσε το νησί. Πολλές συνοικίες του νησιού πλημμύρισαν λόγω του όγκου νερού που έπεσε σε συνδυασμό με τα βουλωμένα φρεάτια και τους ακαθάριστους δρόμους. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία έχει δεχτεί δεκάδες κλήσεις για άντληση υδάτων από υπόγεια και σπίτια. Λόγω της κακοκαιρίας, ένα όχημα με τρεις επιβάτες εγκλωβίστηκε στην πόλη της Ρόδου, αλλά ευτυχώς άνδρες της Πυροσβεστικής κατάφεραν να τους βγάλουν.

Ισχυρή χαλαζόπτωση στη Ρόδο

Σύμφωνα με την «Ροδιακή», έντονη βροχόπτωση με ισχυρό χαλάζι καταγράφηκε τη νύχτα στη Ρόδο και ιδιαίτερα στο βόρειο τμήμα του νησιού. Από την κακοκαιρία ευτυχώς δεν έχουν προκύψει προβλήματα, ενώ όλοι οι μηχανισμοί βρίσκονται σε εγρήγορση για να αντιμετωπίσουν οτιδήποτε προκύψει μέχρι να περάσει η κακοκαιρία.

Ρόδος: Ανεμοστρόβιλος ξερίζωσε δένδρα και αναποδογύρισε σκάφη

Ζημιές προκάλεσε ανεμοστρόβιλος που εκδηλώθηκε χθες βράδυ στο βόρειο τρίγωνο της Ρόδου και συγκεκριμένα από την περιοχή της Καλλιθέας έως και την περιοχή του Ζέφυρου. Όπως έγινε γνωστό ο ισχυρός ανεμοστρόβιλος ξερίζωσε ή έσπασε κλαδιά από μεγάλα δέντρα, ενώ ζημιές προκλήθηκαν και στη περιοχή της Νέας Μαρίνας. Στα διάφορα σημεία που προκλήθηκαν οι ζημιές.

 

Ζημιές από ανεμοστρόβιλο στη Ρόδο Ζημιές από ανεμοστρόβιλο στη Ρόδο Ζημιές από ανεμοστρόβιλο στη Ρόδο Ζημιές από ανεμοστρόβιλο στη Ρόδο
Εξω φωτο από αρχείο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις