Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Παναιτωλικός – Άρης: Μεγάλο παιχνίδι στο Αγρίνιο
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παναιτωλικός – Άρης: Μεγάλο παιχνίδι στο Αγρίνιο

Παναιτωλικός - Άρης: Τα δεδομένα των δύο ομάδων

Γράφει ο Κωνσταντίνος Καραμάνογλου
Τελειόφοιτος Sport Management

Απόψε (13/2, 19:30) ο Παναιτωλικός υποδέχεται τον Άρη στον πρώτο γύρο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας στο Γήπεδο Παναιτωλικού. Απόψε, θα υπάρχει και η παρουσία των φιλάθλων στις κερκίδες. Η ομάδα του Αγρινίου έχει ραντεβού με την ιστορία, καθώς έφτασε για πρώτη φορά στους “4” του θεσμού. Θα μεταδοθεί από την Cosmote Sport 3.

Οι δύο ομάδες τα τελευταία 18 παιχνίδια που έχουν έρθει αντιμέτωπες, ο Άρης έχει 9 νίκες, ενώ ο Παναιτωλικός 5 και με τις άλλες 4 να έχουν έρθει ισόπαλες. Φέτος στο πρωτάθλημα, ο Άρης έχει νικήσει και στα δύο παιχνίδια με σκορ 0-4 (εκτός) και 3-0 (εντός).

Τα δεδομένα των δύο ομάδων

Ο προπονητής του Παναιτωλικού, Γιάννης Πετράκης, πήρε μαζί του τον Σενγκέλια που έχασε το παιχνίδι με τον Ατρόμητο λόγω ίωσης. Αντίθετα εκτός αποστολής μεταξύ άλλων έμειναν και οι Μπακάκης και Οικονόμου (ο δεύτερος είναι τιμωρημένος), αλλά και ο τραυματίας Μπαλντασάρα.

Να σημειωθεί ότι το παιχνίδι θα διεξαχθεί κανονικά με την παρουσία φιλάθλων (μόνο των γηπεδούχων) και θα είναι το πρώτο που θα διεξαχθεί με κόσμο μεταξύ ομάδων της Super League μετά την επιβολή των μέτρων της κυβέρνησης τον περασμένο Δεκέμβριο.

Αναλυτικά η αποστολή του Παναιτωλικού για το ματς με τον Άρη: Ταμπίντζε, Μλάντεν, Καρέλης, Χουάνπι, Χατζηθεοδωρίδης, Τσάβες, Φρ. Ντουάρτε, Λομόνακο, Τορεχόν, Μπ. Ντουάρτε, Σενγκέλια, Στεργιάκης, Πέρες, Μαυρίας, Τσιγγάρας, Πέδρο, Μαλής, Στάγιτς, Λιάβας, Αναστασόπουλος, Νικολάου.

Τα δεδομένα του Άρη

Από την άλλη ο Άρης του Άκη Μάντζιο έκαναν δύο προπονήσεις στην ηπειρωτική πρωτεύουσα και αύριο (13/02) θα αναχωρήσουν για το Αγρίνιο. Αποστολή δεν γνωστοποιήθηκε, ωστόσο υπολογίζει στους παίκτες που πήρε μαζί του για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννενα που έληξε με σκορ 0-0.

Υπενθυμίζεται ότι ο Καρίμ Ανσαριφάρντ ενσωματώθηκε στην αποστολή του Άρη μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννενα, ενώ ο Νέβεν Τζούρασεκ είναι αμφίβολος λόγω του τραυματισμού που αποκόμισε στο παιχνίδι του Σαββάτου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις