Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Γιώργος Αγγελόπουλος: Συγκινημένος έξω από το μαιευτήριο
LIFESTYLE

Γιώργος Αγγελόπουλος: Συγκινημένος έξω από το μαιευτήριο

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Σκεφτόμαστε να της δώσουμε το όνομα της μητέρας μου», είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής τους περνούν ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση, καθώς προ ημερών ήρθε στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι, ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Η Δήμητρα Βαμβακούση αναμένεται σήμερα να πάρει εξιτήριο από το μαιευτήριο, ενώ ο Γιώργος Αγγελόπουλος, με εμφανή τη συναισθηματική του φόρτιση, έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στους δημοσιογράφους που βρέθηκαν εκεί.

«Όταν την κράτησε στα χέρια του ο γιατρός και την είδα, νόμιζα ότι ήρθε από κάπου αλλού. Είναι τρομερό συναίσθημα. Όπως όταν ο Θεός αποφάσισε  να πάρει κοντά του τη μητέρα μου, έτσι αποφάσισε να μας χαρίσει τη μικρή… Και πάλι θα ευχηθώ να το ζήσει όλος ο κόσμος, είναι μια ευχή που αλλάζει τη ζωή όλων των ανθρώπων και εύχομαι σε όλο τον κόσμο να το ζήσει.

Σκεφτόμαστε να της δώσουμε το όνομα της μητέρας μου. Η Δήμητρα είναι καλά, αναρρώνει, χρειάζεται αυτές τις μέρες για να μπει σε μια σειρά, να πάρουμε κι εμείς τα πρώτα μαθήματα και να πάμε σπίτι μας. Δεν περιγράφεται το συναίσθημα, όταν την κράτησα στα χέρια μου», είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις