Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Βλάχος – Πορτοσάλτε: “Θα τα πούμε στη Δικαιοσύνη”
ΕΛΛΑΔΑ

Βλάχος – Πορτοσάλτε: “Θα τα πούμε στη Δικαιοσύνη”

Βλάχος - Πορτοσάλτε: Τι είπε σήμερα ο Πορτοσάλτε

Οξύτατες αντιδράσεις προκάλεσε το στιχάκι με το οποίο ξεπέρασε το όριο ο Πάνος Βλάχος σε εμφάνισή του στη Θεσσαλονίκη. Όλα ξεκίνησαν όταν χθες άρχισε να κάνει τον γύρο του Διαδικτύου ένα βίντεο με τον Πάνο Βλάχο να τραγουδά «Μέσα σε ένα σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε», προκαλώντας μοιραία αντιδράσεις. Μεταξύ αυτών που αντέδρασαν και οι αναφερόμενοι Άδωνις Γεωργιάδης και Άρης Πορτοσάλτε.

Τι είπε σήμερα ο Πορτοσάλτε

Σήμερα ο Άρης Πορτοσάλτε προανήγγειλε ότι θα κινηθεί νομικά κατά του Πάνου Βλάχου. «Δεν υπάρχει χιούμορ με προτροπή σε φόνο. Ούτε και διάλογος με υποκινητή της βίας. Τα περαιτέρω ενώπιον της Δικαιοσύνης» ανέφερε ο κ. Πορτοσάλτε.

«Ένας προτρέπει να με δολοφονήσουν, και θα μείνω άπραγος; Θα πάμε με μήνυση και αγωγή και ό,τι άλλο χρειάζεται. Θα ακούω εγώ και η οικογένειά μου να δολοφονούμαι για τις απόψεις μου; Ο μοναδικός κριτής μου είναι ο Θεός και η επί γης δικαιοσύνη. Είναι αναχρονιστικό να λέμε ότι η βία είναι μαμή της Ιστορίας. Θα πρέπει να παίρνω άδεια για να λέω τις απόψεις μου;» ανέφερε ο κ. Πορτοσάλτε.

Γεωργιάδης: Δηλαδή να μας σκοτώσουν; Και αυτό λέγεται χιούμορ; Κρίμα, κύριε Βλάχε!

Είχε προηγηθεί χθες ανάρτηση του υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, με την οποία σχολίασε: «Τι κρίμα! Ο Πάνος Βλάχος είναι ένας πράγματι ταλαντούχος ηθοποιός, ο οποίος όμως θεώρησε εξυπνάδα να τραγουδήσει από σκηνής αυτό: δηλ. “να μας βάλουν εμένα και τον @ArisPortosalte σε ένα σάκο…” δηλ. να μας σκοτώσουν;;; Και αυτό λέγεται χιούμορ; Και αν αύριο ένας τρελός όντως το κάνει; Τι θα λέει ο κ. Βλάχος στις οικογένειές μας “ζητώ συγγνώμη;”. Κρίμα κρίμα κύριε Βλάχε!».

Αντίστοιχα χθες και ο Άρης Πορτοσάλτε έγραψε: «Καλησπέρα. Ξέρετε ποιοι είναι αυτοί; Θα ήθελα πληροφορίες», προαναγγέλλοντας ότι θα κινηθεί νομικά.

Μετά τον σάλο αντιδράσεων χθες ο Πάνος Βλάχος απάντησε ως εξής:

Το στιχάκι σχολίασαν χθες πολλοί χρήστες των social media:

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις