Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κούγιας – Φωτιάδη ξυλοδαρμός: «Υπάρχουν κάμερες, θα βρεθούν οι δράστες»
ΕΛΛΑΔΑ

Κούγιας – Φωτιάδη ξυλοδαρμός: «Υπάρχουν κάμερες, θα βρεθούν οι δράστες»

Κούγιας - Φωτιάδη ξυλοδαρμός: "Η δική μου συμβουλή ήταν να κάνει κατευθείαν καταγγελία και να μην την κυριέψει ο φόβος"

Λίγες ημέρες μετά την πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη της Μικαέλας Φωτιάδη στην εκπομπή «Επί Τόπου» και τον Νάσο Γουμενίδη, ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος είναι συνήγορος του γνωστού μοντέλου μίλησε την εκπομπή Πρωινό ΣουΣού. Το πρωί της Δευτέρας 12/2 ο γνωστός ποινικολόγος μίλησε για πρώτη φορά για τη συγκεκριμένη υπόθεση και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον λόγο που η Μικαέλα Φωτιάδη πήγε σε κάποιο νοσοκομείο, ενώ τόνισε πως είναι θέμα χρόνο να βρεθεί ο δράστης.

«Άνανδροι επιτέθηκαν σε μια ανυπεράσπιστη γυναίκα. Υπάρχουν κάμερες στο σημείο ξυλοδαρμού της Μικαέλας Φωτιάδη, οπότε θα βρεθούν οι δράστες. Το τι μπορεί να αισθάνεται κάποιος εκείνη τη στιγμή δεν το γνωρίζουμε. Μπορεί να αισθανόταν φόβο, από κάποιον άνθρωπο που μπορεί να είχε θέματα στο παρελθόν. Τώρα έχει επιλέξει να ακολουθήσει τη νόμιμη οδό, από το να σιωπήσει. Η δική μου συμβουλή ήταν να κάνει κατευθείαν καταγγελία και να μην την κυριέψει ο φόβος», είπε αρχικά ο Αλέξης Κούγιας.

Ο γνωστός ποινικολόγος συνέχισε: «Ότι υπέστη σωματικές βλάβες, είναι αδιαμφισβήτητο. Αν η Μικαέλα Φωτιάδη είχε πάει απευθείας στο νοσοκομείο και είχε περιγράψει το περιστατικό, θα είχε ξεκινήσει αυτομάτως η ποινική διαδικασία».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις