Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Αδέσποτη σφαίρα Μενίδι: Δεν αλλάζει τίποτα!
ΕΛΛΑΔΑ

Αδέσποτη σφαίρα Μενίδι: Δεν αλλάζει τίποτα!

Αδέσποτη σφαίρα Μενίδι: «Ευτυχώς που δεν έπεσε σε κανά κεφάλι»!

Σε έναν μόνιμο εφιάλτη στην κυριολεξία, ζουν οι κάτοικοι στο Μενίδι καθώς οι αδέσποτες σφαίρες συνεχίζουν να πέφτουν σαν… βροχή, με τους κατοίκους να φοβούνται για τις ζωές των ίδιων και των παιδιών τους. Οδός Αρχαίου Θεάτρου. Μόλις λίγα δεκάδες μέτρα μακριά από το 6ο Δημοτικό Αχαρνών, που ο Μάριος ξεψύχησε, μια σφαίρα καρφώθηκε (κυριολεκτικά) στο καπό ενός οχήματος.

Η δε σφαίρα, έπεσε με τέτοια σφοδρότητα στο μέταλλο του ασημένιου οχήματος που σφήνωσε! Αξίζει να σημειωθεί πως ο ιδιοκτήτης του οχήματος προσπάθησε να αφαιρέσει τη σφαίρα με το χέρι αλλά προφανώς δεν βγαίνει ενώ δεν κάλεσε την αστυνομία καθώς το «τέρας» της γραφειοκρατίας τρομάζει τους πολίτες που προτιμούν να σιωπούν παρά να καταφεύγουν στις Αρχές ακόμη και για τέτοιες περιπτώσεις. Ουσιαστικά φοβούνται πως θα βγουν και… μπλεγμένοι! Ο ίδιος ο ιδιοκτήτης του οχήματος, ο οποίος προφανώς δεν θέλησε να δημοσιοποιήσει τα στοιχεία του, αρκέστηκε να πει: «Ευτυχώς που δεν έπεσε σε κανά κεφάλι»!

Πηγή: newsbomb.gr

Απίστευτο περιστατικό στο Ηράκλειο – Έπεσαν «βροχή» οι σφαίρες

Ένα απίστευτο σκηνικό σημειώθηκε χθες το βράδυ σε βάπτιση στο Ηράκλειο Κρήτης, όπου οι… σφαίρες έπεσαν με το τσουβάλι!

Όπως αναφέρει cretalive.gr, έλαβε χώρα ένα «κονσέρτο» από όπλα. Επί ώρες, συνεχώς και αδιαλείπτως έπεφταν πυροβολισμοί σε κέντρο διασκέδασης έξω από χωριό του Ηρακλείου, όπου παρέστησαν εκατοντάδες προσκεκλημένοι.

Μάλιστα, αυτόπτες μάρτυρες φέρονται να περιέγραψαν ότι τις σφαίρες τις μετέφεραν σε σακούλες απορριμμάτων.

vaptisi-irakleio
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις