Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Θέμης Κανέλλος: Είχα ένα κόλλημα ότι ήθελα να πάω με κάποιον Πρωθυπουργό
LIFESTYLE

Θέμης Κανέλλος: Είχα ένα κόλλημα ότι ήθελα να πάω με κάποιον Πρωθυπουργό

"Θέλω απλά να είναι κάποιος οριακά να είναι ακροδεξιός, ομοφοβικός, ρατσιστής και να πάω μαζί του απλά γιατί είναι τύπου καύλ@ το ότι λέει ψέματα και είναι υποκριτής" εξήγησε

O Θέμης Κανέλλος, βρέθηκε καλεσμένος στο podcast της Δάφνης Καραβοκύρη που αναφέρεται στο σεξ και μίλησε για τη δική του σεξουαλικότητα… χωρίς περιστροφές. Μεταξύ άλλων ο Θέμης Κανέλλος αποκάλυψε ότι έχει ένα κόλλημα και θέλει να κάνει σεξ με κάποιον Πρωθυπουργό, καθώς αυτή η ιδιότητα είναι κάτι που τον διεγείρει ερωτικά.

“Εγώ παλαιότερα είχα ένα κόλλημα ότι ήθελα να πάω με κάποιον Πρωθυπουργό” είπε. “Τα κατάφερες;”. “Όχι ακόμα” απάντησε ο Θέμης Κανέλλος. “Τώρα δεν έχω κολλήσει με κάποιον, αλλά οι περισσότεροι είναι άσχημοι! Ο λόγος που θέλω να πάω μαζί του…” με τη Δάφνη Καραβοκύρη να τον διακόπτει λέγοντάς του “Ο Μακρόν είναι ωραίος” και το Θέμη Κανέλλο να απαντά: “Μου είπες τώρα έναν, φαντάζεσαι να πάω με τον Ντόναλντ Τραμπ; Eμένα μου αρέσει και ο Ομπάμα. Πρόεδρος, Πρωθυπουργός, εννοώ να διοικεί τη χώρα”. “Και ο Μπακογιάννης είναι ωραίος”, συνεχίζει η Δάφνη Καραβοκύρη με τον Θέμη Κανέλλο να λέει: “Όχι”. “Ο Μητσοτάκης δεν μας κάνει;”. “Δεν μου αρέσει καθόλου, αλλά τώρα που είναι Πρωθυπουργός θα ήθελα πάρα πολύ να πάω μαζί του”.

Θέλω απλά να είναι κάποιος τύπου guilty pleasure

“Ο Κασσελάκης σ’αρέσει;” τον ρωτάει η οικοδέσποινα. “Δεν είναι πολύ του στυλ μου, είναι πάρα πολύ ωραίος άνδρας, αντικειμενικά είναι όμορφος, μη λέμε τώρα αηδίες, και ο άνδρας του είναι πάρα πολύ ωραίος επίσης, εγώ τους χαίρομαι δηλαδή δε μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο γι αυτούς μόνο ”τι γλυκάκιααααα”… απαντάει ο Θέμης Κανέλλος. “Θέλεις απλά να κάνεις σεξ με έναν Πρωθυπουργό ή θέλεις και να τα φτιάξετε” είναι η επόμενη ερώτηση που δέχεται με τον καλεσμένο να απαντά: “Θέλω απλά να κάνω σεξ, δε θέλω να τα φτιάξω μαζί του, δε θέλω να γίνω Τάιλερ ή Μισέλ Ομπάμα, δεν είμαι τόσο ντελούλου. Θέλω απλά να είναι κάποιος τύπου guilty pleasure οριακά να είναι ακροδεξιός, ομοφοβικός, ρατσιστής και να πάω μαζί του απλά γιατί είναι τύπου καύλ@ το ότι λέει ψέματα και είναι υποκριτής. Μετά εγώ θα έχω τη χαρά ότι κοίτα όλοι αυτοί είναι υποκριτές”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις