Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Από το GNTM… στο Netflix
LIFESTYLE

Από το GNTM… στο Netflix

"Νιώθω μισή Ελληνίδα και μισή Μεξικανή"

Στην εκπομπή «Ελένη» και την Άννα Πανταζή παραχώρησε συνέντευξη η Ντένια Αγαλιανού. Η ηθοποιός, που δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο Μεξικό και έγινε γνωστή στην Ελλάδα μέσα από το Next top Model, μίλησε για τη ζωή της στη χώρα της Λατινικής Αμερικής, αλλά και για την απόφασή της να ασχοληθεί με την υποκριτική.

«Ξεκίνησα το μόντελινγκ στα 17-18. Μετά τα καλλιστεία και το Next top model αποφάσισα να πάω στην Τουρκία να δοκιμάσω την καριέρα μου. Μετά από εκεί γνώρισα μια άλλη φίλη μου που ,μου μίλησε για το Μεξικό και ήρθα εδώ να κάνω μόντελινγκ το 2013. Το συμβόλαιό μου ήταν για τρεις μήνες. Στην αρχή μιλούσα στο τηλέφωνο με την μητέρα μου και της έλεγα δεν ξέρω αν θα αντέξω σε μια άλλη χώρα τρεις μήνες. Δεν καταλάβαινα τίποτα, χανόμουν στον δρόμο. Ήταν πραγματικά μια τόσο διαφορετική κουλτούρα που μου στοίχισε στην αρχή. Αλλά κοίτα να δεις που οι τρεις μήνες έγιναν 10 χρόνια», είπε αρχικά η Ντένια Αγαλιάνου.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DENIA 🇬🇷 (@denia_agalianu)

Νιώθω μισή Ελληνίδα και μισή Μεξικανή

«Η μετάβαση από το μόντελινγκ στην υποκριτική ήταν πολύ ήρεμη, γιατί δεν ήταν ο στόχος. Άκουσα για μια σχολή υποκριτικής στο Μεξικό που είχε κάστινγκ και πήγα. Δεν μιλούσα καθόλου ισπανικά τότε και τους είπα πόσο καιρό έχω να προετοιμαστώ. Μου είπαν τρεις μήνες, οπότε 24 ώρες το 24ωρο έκανα practice ισπανικά. Στο πρώτο μου πρότζεκτ είχα την τιμή να συνεργαστώ με μεγάλους ηθοποιούς και να παίξω σε πολλές σειρές του Netflix….Νιώθω μισή Ελληνίδα και μισή Μεξικανή, γιατί έχω ζήσει 10 χρόνια. Είναι πολύ λίγο αν το σκεφτείς, αλλά είναι 10 χρόνια συνεχόμενα, χωρίς να έχω ταξιδέψει, μόνιμα εδώ. Το σπίτι μου, τα γατάκια μου, η οικογένεια μου, οι φίλοι μου είναι εδώ. Μιλάω ισπανικά κάθε ημέρα και καμιά φορά ξεχνάω ότι ίσως έχω ξεχάσει μια μεριά του εαυτού μου στην Ελλάδα. Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι η ζωή μου θα ήταν αυτή, ότι θα έφευγα τόσο μακριά από την οικογένειά μου και ότι θα είμαι τόσο καλά με τον εαυτό μου σε αυτή την ηλικία».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις