Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Μάχη Φλωρινιώτη για τον θάνατο του γιου της: Δεν μπορούσα να του πω ότι αυτό που συμβαίνει είναι κάτι πολύ σοβαρό
ΕΛΛΑΔΑ

Μάχη Φλωρινιώτη για τον θάνατο του γιου της: Δεν μπορούσα να του πω ότι αυτό που συμβαίνει είναι κάτι πολύ σοβαρό

«Με κατακρίνουν κιόλας» πρόσθεσε

Η Μάχη Φλωρινιώτη έδωσε συνέντευξη και μίλησε για τον θάνατο του γιου της, Νίκου. Καλεσμένη στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», αναφέρθηκε αρχικά, στην επιδείνωση της υγείας του γιου της, που οδήγησε τελικά, στον θάνατό του. «Ήταν ραγδαία η επιδείνωσή του, είχαμε κάνει εξετάσεις κι ήταν όλα καλά. Την τελευταία φορά στην αξονική, κάτι είδε η γιατρός στο κεφάλι και μου λέει “θέλω και μαγνητική με σκιαγραφικό, γιατί βλέπω κάτι που δεν μου αρέσει καθόλου”. Στο παιδί μου δεν το είπα», είπε χαρακτηριστικά.

«Μπαίνω στο νοσοκομείο, μας κρατάνε 5 μέρες, του κάνουν θεραπεία και μου λέει “μαμά, γιατί μας αλλάζουν θεραπεία;”. Λέω “αγόρι μου, μας το είχαν πει ότι ο κύκλος θα αλλάζει”. Με ρώτησε τι βρήκαν στο κεφάλι και του είπα κάτι πολύ απλό. Μας βγάζουν στις 5 μέρες, πάμε στο σπίτι και το παιδί είχε εμετούς. Χειροτέρευσε κι άρχισε να μπερδεύει την ομιλία του».

Περιέγραψε επίσης, την ημέρα που κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά και τον οδήγησε στο νοσοκομείο. «Στα καλά καθούμενα, 6 του μηνός, την ημέρα της γιορτής του, σηκώνομαι το πρωί και του λέω “πήρες τα χάπια σου;” και μου λέει “όχι”. Του δίνω το χάπι και του φεύγει στο πλάι του στόματος. Δεν πανικοβλήθηκα ούτε έδειξα κάτι, αλλά κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά. Μου λέει η γιατρός “θα τον φέρεις στο νοσοκομείο”. Τι να του έλεγα τώρα; “Για έναν εμετό;” μου λέει. Μπήκαμε μέσα το απόγευμα. Η αδερφή του ξέρει πώς ήταν», ανέφερε.

Η Αννούλα Φλωρινιώτη πήρε κι εκείνη τον λόγο και συμπλήρωσε: «Μέσα σε 20 μέρες, έρχεται και μου λέει “Αννούλα δεν μπορώ να τραγουδήσω, δεν ακούω”». Τέλος, η μητέρα του είπε: «Ξεκίνησε όλο από την ελιά. Εγώ σαν μάνα δεν μπορούσα να πω στο παιδί μου ότι αυτό που συμβαίνει είναι κάτι πολύ σοβαρό. Με κατακρίνουν κιόλας».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις