Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Αλεξάνδρα Πασχαλίδου για τον χωρισμό της: Ήμουν σε κατάθλιψη για τρία χρόνια
LIFESTYLE

Αλεξάνδρα Πασχαλίδου για τον χωρισμό της: Ήμουν σε κατάθλιψη για τρία χρόνια

«Με αυτό τον τρόπο θα έχανα τη μισή ζωή του παιδιού μου, γιατί στη Σουηδία τα μοιραζόμαστε τα παιδιά» δήλωσε

Η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου μίλησε για για τη ζωή της, την τηλεόραση, τη Μαρίνα Σάττι, αλλά και τον χωρισμό της από τον σύντροφό της με τον οποίο μοιράζονται μία κόρη. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Breakfast@Star» την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου. «Τα τελευταία χρόνια Σουηδία είμαι, αλλά έρχομαι Ελλάδα όποτε ξεκλέβω καμιά εβδομάδα, όσο περισσότερο χρόνο μπορώ να αφιερώσω στην Ελλάδα τόσο πιο ευτυχισμένη είμαι».

Στη συνέχεια, σχετικά με τις προτάσεις που είχε στην τηλεόραση είπε: «Είχα προτάσεις για την τηλεόραση, αλλά δεν ήταν οι κατάλληλες. Αλλά πρέπει να αλλάξουμε λίγο νοοτροπία, αντί να περιμένω από τους άλλους, πρέπει να δω η δική μου ψυχή, η δική μου καρδιά τι ακριβώς μου λέει να κάνω; Η τηλεόραση θα μπορούσε να είναι κάλλιστα ένα οικολογικό φαινόμενο αυτή η ανακύκλωση των προσώπων στην τηλεόραση. Σκεφτόμαστε τι πουλάει, υπάρχει μια ανησυχία αυτος ο ανταγωνισμός. Όμως υπάρχουν τόσοι άλλοι που εξακολουθούν να είναι ανώνυμοι και είναι αστέρια».

Για τη φετινή Eurovision, σχολίασε,

«Νομίζω ότι με τη Μαρίνα Σάττι έχουμε πολύ καλές πιθανότητες στη Eurovision. Με μεγάλη μου χαρά θα το ξαναέκανα την παρουσίαση». Επίσης, για τον χωρισμό της εξομολογήθηκε: «Δεν είμασταν ποτέ παντρεμένοι με τον πρώην σύντροφό μου, οπότε δεν υπήρξε διαζύγιο. Όταν όμως χώρισα ήμουν σε κατάθλιψη τρία χρόνια, γιατί δεν χώρισα μόνο από τον πατέρα της Μελίνας για τον άλφα ή βήτα τρόπο, χώρισα, και με αυτό τον τρόπο θα έχανα τη μισή ζωή του παιδιού μου, γιατί στη Σουηδία τα μοιραζόμαστε τα παιδιά. Μία εβδομάδα στον μπαμπά, μία εβδομάδα στη μαμά. Έπρεπε να είμαι πολύ στρατηγική και να φροντίσω αυτός άνθρωπος που ήταν καλός να γίνει ο καλύτερος μου φίλος. Δεν είχα άλλη επιλογή».

Τέλος, η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου σημείωσε: «Η συνεπιμέλεια γίνεται αυτόματα. Στη Σουηδία είμαστε μια πολύ πολιτισμένη και προοδευτική κοινωνία, στην οποία όλοι αυτομάτως μοιράζονται την επιμέλεια των παιδιών».






Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις