Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

04

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Ελίζα Βόζεμπεργκ – Μπάμπης Παπαδημητρίου: Με αγωγή απειλεί η ευρωβουλευτής
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ελίζα Βόζεμπεργκ – Μπάμπης Παπαδημητρίου: Με αγωγή απειλεί η ευρωβουλευτής

Ελίζα Βόζεμπεργκ - Μπάμπης Παπαδημητρίου: Αφορμή της αντίδρασης της ευρωβουλευτού της ΝΔ τα όσα υποστήριξε σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο πρώην γαλάζιος βουλευτής

Την έντονη αντίδραση της ευρωβουλευτού της Νέας Δημοκρατίας, Ελίζας Βόζεμπεργκ, προκάλεσαν όσα υπονόησε σε βάρος της ο πρώην βουλευτής του ίδιου κόμματος, Μπάμπης Παπαδημητρίου, για ένα «βαρύ θέμα» που δεν έχει λυθεί. Η κυρία Βόζενμπεργκ σε ανάρτησή της στο Twitter αφενός κάλεσε τον Μπάμπη Παπαδημήτριου να ανακαλέσει δημόσια όσα έχει πει για το πρόσωπό της και αφετέρου διαμηνύει ότι «θα προστατέψω με κάθε νόμιμο τρόπο την υπόληψή μου».

Το κείμενο της ανάρτησης της Ελίζας Βόζεμπεργκ

«Κανενα απολύτως θέμα δεν ειχα ποτέ, ούτε έχω εγώ! Αντιθέτως θέμα έχει ο κος Μπαμπης Παπαδημητριου @babis2019 που αυθαίρετα κ απρόκλητα μου επιτίθεται θίγοντας την υπόληψη μου την οποία θα προστατέψω με κάθε νόμιμο τρόπο!Οφείλει να ανακαλέσει άμεσα δημόσια. Ε.»

Τι υποστήριξε ο Μπάμπης Παπαδημητρίου

Η δημόσια αντίδραση της Ελίζας Βόζεμπεργκ προκλήθηκε μετά από όσα ισχυρίστηκε σε τηλεοπτική του παρουσία ο Μπάμπης Παπαδημητρίου. «Το θέμα της κυρίας Βόζεμπεργκ δεν ξέρω αν έχει λυθεί αυτή τη στιγμή αλλά είναι μεγάλο και βαρύ. Όταν θα λυθεί οριστικά… Υπάρχει ένα θέμα το οποίο δυστυχώς έχω δεσμευτεί να μην το χρησιμοποιήσω δημοσίως. Υπάρχει ένα θέμα το οποίο προέκυψε. Νομίζω πως είναι σε φάση επίλυσης. Και αν λυθεί, λύνεται αυτομάτως και του κ. Κεφαλογιάννη» ήταν η χαρακτηριστική φράση του πρώην βουλευτή της ΝΔ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις