Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

30

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Γιώργος Λαμπάτος: Περιμένω από τον Μάρκο Σεφερλή να ανακαλέσει το ποσό που μου παρακρατά κάθε μήνα
ΕΛΛΑΔΑ

Γιώργος Λαμπάτος: Περιμένω από τον Μάρκο Σεφερλή να ανακαλέσει το ποσό που μου παρακρατά κάθε μήνα

Ο Μάρκος Σεφερλής δεν έχει πάρει ούτε ένα ευρώ από τον Γιώργο Λαμπάτο λεέι ο δικηγόρος του

Σε χειρουργική επέμβαση στο ισχίο υποβλήθηκε ο Γιώργος Λαμπάτος και μετά την ανάρρωσή του θα επιστρέψει στο υπόγειο διαμέρισμα μόλις 15 τ.μ. στον Άγιο Παντελεήμονα όπου διαμένει. Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα για τη νέα ζωή που έχει ξεκινήσει από την δημοσιοποίηση της κατάστασής του καθώς και τη δικαστική διαμάχη με τον Μάρκο Σεφερλή. «Περιμένω να ξεκινήσω την καινούργια μου ζωή, στο σπίτι που μου παραχώρησε η οικογένεια Βασιλείου» δηλώνει αρχικά ο Γιώργος Λαμπάτος, ο οποίος εξηγεί ότι για ένα διάστημα χρειάζεται να παραμείνει στο υπόγειο που ζει τώρα, μέχρι να φύγει από την γκαρσονιέρα που του παραχωρήθηκε ο τωρινός ένοικος. «Το υπογειάκι έχει φωτιστεί αρχικά». λέει ο ηθοποιός.

Αναφερόμενος στη δικαστική διαμάχη με τον Μάρκο Σεφερλή, στον οποίο μετά από δικαστική απόφαση υποχρεούται να καταβάλλει ένα συγκεκριμένο χρηματικό ποσό κάθε μήνα, ο Γιώργος Λαμπάτος κάνει έκκληση προς τον ηθοποιό. «Το μόνο που περιμένω να φύγει, που με κρατάει πίσω αυτή τη στιγμή, γιατί τα εισοδήματά μου είναι πενιχρά, που περιμένω, ο Μάρκος Σεφερλής να αποσύρει το χρηματικό ποσό που παίρνει κάθε μήνα». «Ήταν μία κραυγή αγωνίας από εμένα ό,τι συνέβη τότε και κατέληξα να περάσω τα καλύτερα μου χρόνια χωρίς να μπορώ να εργάζομαι και αυτό μου κόστισε».

Στην εκπομπή μίλησε και ο δικηγόρος του Μάρκου Σεφερλή, Μιχάλης Σαρρής, ο οποίος δήλωσε σχετικά,

«Είναι κατασχεμένοι οι λογαριασμοί του κυρίου Λαμπάτου, από το 2021. Οφείλει χρήματα στον κύριο Σεφερλή εδώ και τέσσερα χρόνια. Ο κύριος Σεφερλής δεν έχει πάρει ούτε ένα ευρώ, όταν κατασχέθηκαν οι λογαριασμοί δεν υπήρχαν χρήματα. Δεν γνωρίζω εάν προτίθεται να ανακαλέσει την παρακράτηση, τα 500 ευρώ ήταν σε ετήσια βάση». Ο Γιώργος Λαμπάτος, ακούγοντας και τον δικηγόρο του Μάρκου Σεφερλή διευκρίνισε ότι το ποσό δεν το παίρνει ο ηθοποιός, αλλά παρακρατείται εξαιτίας της κατάσχεσης, που σημαίνει ότι ούτε εκείνος μπορεί να το διαχειριστεί και ανέφερε ότι εάν κάνει ανάκληση, το ζήτημα μπορεί να λυθεί.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις