Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

01

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Βιβλίο Δημήτρη Τσιόδρα: Ο Μητσοτάκης στην παρουσίαση
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βιβλίο Δημήτρη Τσιόδρα: Ο Μητσοτάκης στην παρουσίαση

Βιβλίο Δημήτρη Τσιόδρα: Δεν προσφέρονται για κομματική καταγραφή ισχύος ή για την αποστολή ανέξοδων μηνυμάτων για εσωτερική κατανάλωση - Εμείς κρατήσαμε τους ίδιους πόρους για την ΚΑΠ ενώ για άλλες χώρες μειώθηκαν

«Η παράταξη μας εμεινε πάντα πιστή στον ευρωπαϊκό δρόμο. Ακόμα και τις πιο δύσκολες συνθήκες τις ξεπεράσαμε και κάναμε την Ελλάδα πρωταγωνιστή στον σκληρό πυρήνα της ΕΕ» ανέφερε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Διευθυντή του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, Δημήτρη Τσιόδρα, με τίτλο «Ευρωπαϊκή Ενοποίηση. Οι περιπέτειες ενός οράματος». Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Ο κ. Μητσοτάκης είπε ότι οι επικείμενες ευρωεκλογές αποκτούν μια ιδιαίτερη σημασία. «Δεν είναι κάλπες διαμαρτυρίας αλλά θα σηματοδοτήσουν αν η ΕΕ θα επιταχύνει την εξέλιξη της» και πρόσθεσε ότι αυτές οι κάλπες δεν προσφέρονται για κομματική καταγραφή ισχύος ή για την αποστολή ανέξοδων μηνυμάτων για εσωτερική κατανάλωση. Ο πρωθυπουργός δεν παρέλειψε να στείλει και ένα μήνυμα στον αγροτικό κόσμο λέγοντας ότι αυτή η κυβέρνηση με τον αγώνα που έδωσε στα ευρωπαϊκά φόρα κατάφερε να διατηρήσει στη χώρα μας τους ίδιους πόρους για την ΚΑΠ όταν στις άλλες χώρες μειώθηκαν.

«Πρέπει λοιπόν να ενδυναμώσουμε την παράταξη που ξέρει και μπορεί να παρεμβαίνει στους ευρωπαϊκούς σχηματισμούς» σημείωσε μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός και τόνισε την ανάγκη να σταλούν στις Βρυξέλλες πρόσωπα που μπορούν να σταθούν με την αφοσίωσή τους και την εργατικότητά τους. Κλείνοντας την ομιλία του ο πρωθυπουργός είπε: «Εύχομαι το βιβλίο να είναι καλοτάξιδο και καλοτάξιδη να είναι και η πορεία του συγγραφέα στους επόμενους στόχους τους. Η χώρα έχει ανάγκη από φρέσκιες ιδέες και από ικανούς ανθρώπους να τις κάνουν πράξη».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις