Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

30

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Hamilton Ferrari: H μεταγραφή της χιλιετίας είναι γεγονός
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Hamilton Ferrari: H μεταγραφή της χιλιετίας είναι γεγονός

Hamilton Ferrari: Το 2025 ο Lewis Hamilton θα ντυθεί στα κόκκινα χρώματα της Scuderia Ferrari. Όμως, τι του έταξαν οι Ιταλοί;

Για να πάρει τη δύσκολη απόφαση να αφήσει την ομάδα της καρδιάς του, τη Mercedes-AMG F1 για λογαριασμό της οποίας οδηγούσε από το 2013, προφανώς θα πάρει πολλά. Και μία ματιά σε δημοσιεύματα των ημερών, θα οδηγήσει σε σύγχυση αφού έχουμε δει διάφορα ποσά ως τον υποτιθέμενο ετήσιο μισθό του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή όταν γίνει κάτοικος Maranello.

Τα 50 εκατομμύρια δολάρια αποτελούν τη βάση, ενώ έχουν γραφτεί ποσά ακόμα και διπλάσια αυτού! Μιλάμε λοιπόν για ένα αστρονομικό πόσο, ήδη μεγαλύτερο από αυτά που λάμβανε στη γερμανική ομάδα.

Εκεί το 2023 πήρε 35 εκατομμύρια δολάρια (δίχως bonus) ενώ το συμβόλαιο επέκτασης που υπέγραψε πριν από μερικούς μήνες, θα τον κάνει φέτος πλουσιότερο κατά περίπου 45 εκατομμύρια.Πάντως όσο και να κοστίζει στους Ιταλούς, δεδομένου πως η αξία της Ferrari ανέβηκε κατά 7 δισεκατομμύρια (!) μέσα σε ένα 24ωρο όταν έσκασε η είδηση της μεταγραφής, τα λέει όλα.






Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις