Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

12

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Γιώργος Μπένος: Θαυμάστρια μου είπε «έχω φάει πάρα πολύ ξύλο από τον μπαμπά μου»
LIFESTYLE

Γιώργος Μπένος: Θαυμάστρια μου είπε «έχω φάει πάρα πολύ ξύλο από τον μπαμπά μου»

«Εκεί σκάλωσα, θορυβήθηκα λίγο, σκέφτηκα τι να απαντήσω και θυμάμαι πως της έκανα μόνο μια αγκαλιά» πρόσθεσε ο ηθοποιός

Ο Γιώργος Μπένος μίλησε για τον χαρακτήρα του στη σειρά «Maestro», τον δεύτερο κύκλο αλλά και τη συναναστροφή και τα μηνύματα που δέχτηκε από θαυμαστές. Ο ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου. Αρχικά, δήλωσε σχετικά με την ομοφυλοφιλική ιστορία του χαρακτήρα του: «Καθόλου δεν με άγχωσε η ιστορία του ήρωα στο “Maestro”, ποτέ. Δηλαδή από την πρώτη στιγμή είπα “αχ τι ωραία και όμορφη ιστορία είναι αυτή και πόσο γλυκά την έχει γράψει ο Χριστόφορος”. Ήθελε να δείξει μια ιστορία όσο πιο ανθρώπινα και απλά γίνεται, όχι ως κάτι διαφορετικό».

Ενώ, για τον κακοποιητικό πατέρα που έχει ο ήρωάς του στη σειρά ανέφερε: «Επειδή εγώ μεγάλωσα σε μια πολύ ωραία οικογένεια, δεν είχα τέτοια βιώματα. Οπότε μπαίνοντας μέσα σε αυτό, κάπως με τρόμαξε. Θυμάμαι ότι είχα πει χαρακτηριστικά στον Χριστόφορο: “Μα, εμείς τώρα το γυρνάμε για να το δουν κάποιοι άνθρωποι. Κάνουμε μυθοπλασία”. Αυτό όμως κάπου συμβαίνει πραγματικά».

Για την ανταπόκριση του κόσμου τόνισε,

«Μου ήρθαν μηνύματα από αγόρια και κορίτσια, ομόφυλα και μη άτομα, που δεν έχει να κάνει αυτό και αυτό ήταν ακόμα πιο σπουδαίο. Μου έλεγαν πόσο τους άγγιξε αυτή η ιστορία, ότι έβλεπαν κάτι ανθρώπινο, κάτι που πρέπει να είναι ορατό πια. Αν για κάτι μιλούσε αυτή η σειρά μέσα από τη συγκεκριμένη ιστορία είναι για το πόσο ορατό πρέπει να είναι. Τα αρνητικά μηνύματα ήταν πολύ λίγα, ούτε τα μετράω ούτε τα θυμάμαι. Μου είχε έρθει ένα μήνυμα από πατέρα που έλεγε: “Γιατί να βλέπουν τα παιδιά μου αυτά τα πράγματα;”. Εκείνη τη στιγμή βέβαια αναρωτήθηκα ποιος πατέρας αφήνει τα παιδιά του, ανεξαρτήτως του θέματος, να βλέπουν τηλεόραση τόσο αργά το βράδυ».

Επίσης, περιέγραψε: «Υπήρχαν και άνθρωποι που με σταμάτησαν στον δρόμο γιατί κάτι τους κινητοποίησε μέσα από αυτή την ιστορία. Μία μάλιστα με σταμάτησε πρόσφατα και μου είπε ότι “σε ψάχνω πάρα πολύ καιρό, ήθελα να σου πω συγχαρητήρια” – και εγώ στην αρχή ήμουν με χαμόγελο γιατί είπα κοιτά ήρθε να μου πει κάτι ωραίο – και εκεί που της μιλούσα μου είπε “γιατί έχω φάει πάρα πολύ ξύλο από τον μπαμπά μου”. Εκεί σκάλωσα, θορυβήθηκα λίγο, σκέφτηκα τι να απαντήσω και θυμάμαι πως της έκανα μόνο μια αγκαλιά. Τη ρώτησα “μπορώ να σας αγκαλιάσω;”». Τέλος, για τον δεύτερο κύκλο της σειράς, είπε ανάμεσα σε άλλα: «Σίγουρα οι ήρωες δεν μπορούν να είναι οι ίδιοι μετά από αυτό».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις