Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Κερατσίνι 78χρονος βίαζε την εγγονή του: «Μαμά δεν θέλω να έρθει ο παππούς»
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κερατσίνι 78χρονος βίαζε την εγγονή του: «Μαμά δεν θέλω να έρθει ο παππούς»

Κερατσίνι 78χρονος βίαζε την εγγονή του: «Αποκλείεται να βίαζε την εγγονή μας», λέει η σύζυγος του 78χρονου

Σοκ έχει προκαλέσει η καταγγελία μίας ανήλικης στο Κερατσίνι, ότι ο 78χρονος παππούς της ασελγούσε σε βάρος της από το 2017, όταν εκείνη ήταν 9 ετών μέχρι και το 2019. Ο 78χρονος συνελήφθη την Παρασκευή στην περιοχή του Πειραιά για τον βιασμό της ανήλικης και κατηγορείται για βιασμό ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, γενετήσιες πράξεις κατ’ εξακολούθηση και κατάχρηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 14 έτη, όπως αναφέρει και η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ηλικιωμένος με χρήση σωματικής βίας, χρησιμοποιώντας την υπέρτερη φυσική του δύναμη έναντι ενός μικρού παιδιού το ακινητοποιούσε και το εγκλώβιζε για να προχωρά στις αρρωστημένες του πράξεις.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες ασελγούσε στην εγγονή του όταν το παιδί επισκεπτόταν το σπίτι του, εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι έμενε μόνος με τη μικρή και η σύζυγός του και η μητέρα του παιδιού βρίσκονταν σε άλλα δωμάτια του σπιτιού.

Αρνείται τα πάντα η γιαγιά της ανήλικης

Η γιαγιά της 14χρονης και σύζυγος του 78χρονου μίλησε στο Star και διέψευσε τις κατηγορίες. «Αποκλείεται να συνέβαινε κάτι τέτοιο. Δεν μπορεί να έχει γίνει ποτέ, ποτέ, γιατί ήμασταν εδώ. Δεν είναι ότι ήταν μόνοι τους στο σπίτι. Ήμουνα εδώ! Και η μητέρα της. Δεν μπορεί να είμαι με έναν άντρα 53 χρόνια και ξαφνικά να βγει παιδεραστής! Σε παρακαλώ!», είπε χαρακτηριστικά.

«Μαμά δεν θέλω να έρθει ο παππούς»

Η μητέρα της 15χρονης μιλά στο protothema.gr και περιγράφει πως έμαθε για όσα έκανε ο πατέρας της στο παιδί της. Όπως λέει, ούτε η ίδια ούτε η μητέρα της γνώριζαν για όσα συνέβαιναν κάθε φορά που ο 78χρονος έμενε μόνος του με το κορίτσι. «Εμείς σαν γονείς δεν ξέραμε τίποτα. Η κόρη μου το αποκάλυψε στα ξαδέλφια της πριν από ένα χρόνο. Έτσι το μάθαμε. Πέρυσι κατεβάσαμε το παιδί στο χωριό μαζί με τον πατέρα μου. Αυτός τη ρωτούσε “θες να έρθεις μαζί μου στο χωριό γιατί θα είμαι μόνος μου;” και το παιδί έλεγε “μαμά δεν θέλω να έρθει ο παππούς”» λέει αρχικά η μητέρα του κοριτσιού.

«Δεν μου πήγε το μυαλό. Λέω μικρό παιδί είναι, μόνο του στο δωμάτιο που θα είναι δεν τον θέλει τον παππού», λέει η μητέρα της ανήλικης ενώ εξηγεί πως η 15χρονη αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή της μετά από πιέσεις που δέχθηκε από μια φίλη της. «Το παιδί μου έκλαιγε. Μια φίλη τη ρωτούσε τι έχει και της έλεγε ότι δεν θέλει να μιλήσει. Μετά, όμως, το είπε στη φίλη της και αυτή της είπε να μην το κρατήσει κρυφό. Πήραν την ξαδέλφη της τηλέφωνο και τα είπε όλα» προσθέτει.

Μόλις αποκαλύφθηκαν όλα η μητέρα άρχισε να θυμάται «περίεργες» αντιδράσεις του κοριτσιού που έδειχναν ότι δεν ήθελε να μένει με τον παππού. Όπως λέει, ο πατέρας της αποπειράθηκε να βιάσει την ανήλικη κόρη της άλλα το παιδί του ξέφυγε. Αν το είχε κάνει θα τον σκότωνε η ίδια της η μητέρα. «Αυτό γινόταν από όταν το παιδί ήταν 8-9 χρονών. Έβλεπα ότι δεν τον απέφευγε αλλά συχνά μου έφερνε αντίρρησεις να πηγαίνει στο σπίτι των παππούδων. Η μάνα μου δεν ήξερε τίποτα. Αν ήξερε θα τον σκότωνε. Από ό,τι είπε το παιδί πήγε να το “χαλάσει” αλλά του ξέφυγε. Το χαϊδευε με τα χέρια σε συγκεκριμένα σημεία. Αν την είχε βιάσει θα ήμουν φυλακή τώρα», αναφέρει.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις