Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Αλεξία Καμμένου: «Θα μπορούσα να ζήσω χωρίς αθλητισμό, χωρίς σκυλιά όχι»
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αλεξία Καμμένου: «Θα μπορούσα να ζήσω χωρίς αθλητισμό, χωρίς σκυλιά όχι»

Αλεξία Καμμένου: «Το πόλο είναι πιο σκληρό στις γυναίκες»

Μια γυναίκα η οποία πρόσφατα μας έκανε πολύ υπερήφανους, συνάντησε η Αθηναΐδα Νέγκα την Πέμπτη το βράδυ. Η παρουσιάστρια φιλοξένησε στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα αργά» του Action 24, την προπονήτρια της εθνικής ομάδας πόλο Αλεξία Καμμένου, η οποία αναφέρθηκε στην πρόσφατη μεγάλη επιτυχία της ομάδας της με την κατάκτηση του χάλκινου μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό του Αϊντχόφεν αλλά και την επιστροφή της ομάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες έπειτα από 16 χρόνια.

Μεταξύ, άλλων, η Αλεξία Καμμένου, μίλησε και τις δυσκολίες του αθλήματος, λέγοντας πως είναι πιο σκληρό όσον αφορά στις γυναίκες: «Στο πόλο, βλέπετε μόνο το κεφάλι και χέρια αλλά το παιχνίδι παίζεται από κάτω. Όταν οι λήψεις είναι καλές και υπάρχουν και κάμερες από κάτω και πίσω από τα τέρματα, όλο αυτό αλλάζει, εκεί φαίνεται η μαγεία. Αλλά στην ουσία τι βλέπετε; Πολύ λίγα πράγματα. Οι γυναίκες παίζουν πιο σκληρά από τους άντρες γιατί εμείς έχουμε το μαγιό. Τα πιασίματα είναι πολύ περισσότερα. Η ιδιοσυγκρασία μας είναι τέτοια, αγριεύουμε ναι, οι γυναίκες πιανόμαστε πολύ».

Ακόμα, η Αλεξία Καμμένου μίλησε στην Αθηναΐδα Νέγκα, για την μεγάλη αγάπη που έχει για τα ζώα και ειδικά τα σκυλιά: «Τα σκυλιά είναι όλη μου η ζωη. Μπορώ να σκεφτώ τον εαυτό μου έξω από τον αθλητισμό, χωρίς σκυλιά δεν μπορώ να με φανταστώ. Είναι η ψυχοθεραπεία μου, τα πάντα μου, η χαρα μου. Δημιουργικότητα, πολύ μεγάλη για μένα. Λαχταράω να γυρίσω στα σκυλιά μου» είπε η ομοσπονδιακή προπονήτρια.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις