Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor spoiler 31/1 αποχώρηση: Ποιος παίκτης φεύγει απόψε
LIFESTYLE

Survivor spoiler 31/1 αποχώρηση: Ποιος παίκτης φεύγει απόψε

Survivor spoiler 31/1 αποχώρηση: Θα έχουμε τη δεύτερη οικειοθελή αποχώρηση;

Μετά την αποχώρηση της Κρίστης Καθάργια την περασμένη εβδομάδα, η αποχώρηση αυτής της εβδομάδας στο Survivor αναμένεται να είναι ανδρική υπόθεση. Οι Μαχητές βρίσκονται στη δύσκολη θέση να έχουν τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση, ενώ από τους Διάσημους στον τάκο θα βρεθεί ο έμπειρος Αλέξης Παππάς. Αρχικά, από την πρώτη χαμένη ασυλία της εβδομάδας, υποψήφιος προς αποχώρηση βγήκε ξανά ο Rob James, ο οποίος αυτή την φορά δεν κατάφερε να την γλιτώσει αφού και οι υπόλοιποι υποψήφιοι ήταν άνδρες. Από την δεύτερη χαμένη, οι Μαχητές έβγαλαν στον τάκο τον Σωτήρη Λαμάι, ο οποίος δεν έχει δέσει με την υπόλοιπη ομάδα. Η τρίτη και τελευταία μέρα έφερε στη θέση των ηττημένων τον Αλέξη Παππά, με τον ηθοποιό να βγαίνει υποψήφιος μαζί με τον Σταμάτη Ταλαδιανό, ο οποίος δόθηκε από τον MVP της εβδομάδας που ήταν ο Σάββας Γκέντσογλου.

Μπορεί ο Rob James να είναι αδύναμος αγωνιστικά, όμως έχει καταφέρει κι άλλη φορά να παραμείνει στο παιχνίδι από την ίδια διαδικασία. Πιο δυνατοί αγωνιστικά είναι τόσο ο Αλέξης Παππάς όσο και ο Σταμάτης Ταλαδιανός, με τον Σωτήρη Λαμάι να βρίσκεται πολύ πίσω στα στατιστικά. Επομένως το πιο πιθανό είναι να αποχωρήσει ο Σωτήρης Λαμά, καθώς αγωνιστικά φαίνεται να είναι πιο αδύναμος από τους υπόλοιπους.

Survivor spoiler 31/1: 2η οικειοθελή αποχώρηση;

Πολλά ακούγονται τις τελευταίες μέρες για δεύτερη οικειοθελή αποχώρηση στο Survivor 2024 μετά την τελευταία του Χρήστου Βολικάκη κι αυτή τη φορά αφορά παίκτη των Μαχητών. Ποιος αποχωρεί από το Survivor σήμερα Τετάρτη 31/1; Ο λόγος για τον Άγγελο Γεωργουδάκη, ο οποίος όπως μαθαίνουμε έχει ταλαιπωρηθεί πολύ αυτήν την εβδομάδα αλλά και την προηγούμενη με την υγεία του, καθώς έπαθε τροφική δηλητηρίαση. Έτσι, το πιο πιθανόν είναι να επιβεβαιωθούν οι φήμες περί οικειοθελούς αποχώρησής του από το Survivor μιας και οι γιατροί είναι πολύ κοντά στο να του απαγορεύσουν τη συνέχεια του στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Δείτε το τρέιλερ:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις