Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

30

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Σύλληψη 48χρονου – «Ελευθέριος Βενιζέλος»: Χειροπέδες σε άνδρα που κατηγορείται για ανθρωποκτονία
ΕΛΛΑΔΑ

Σύλληψη 48χρονου – «Ελευθέριος Βενιζέλος»: Χειροπέδες σε άνδρα που κατηγορείται για ανθρωποκτονία

Σύλληψη 48χρονου - «Ελευθέριος Βενιζέλος»: Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Στη σύλληψη ενός άνδρα προχώρησε η αστυνομία το απόγευμα της Τρίτης στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για 48χρονο αλβανικής καταγωγής για τον οποίο σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας με πρόθεση και της έκρηξης.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Από το Τμήμα Ασφαλείας της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών συνελήφθη απογευματινές ώρες χθες, Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2024, στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, 48χρονος αλλοδαπός, δυνάμει εντάλματος σύλληψης. Ειδικότερα, στο πλαίσιο συνοριακού ελέγχου, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του ανωτέρω εκκρεμούσε το μέτρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, ενώ από τον περαιτέρω έλεγχο προέκυψε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης ανακριτικών Αρχών για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας με πρόθεση και της έκρηξης. Ο συλληφθείς οδηγείται στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις