Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Εθνική οδός Αθηνών – Λαμίας αγρότες: Μπλόκο στην Αταλάντη – Από παρακαμπτήριους η κυκλοφορία
ΕΛΛΑΔΑ

Εθνική οδός Αθηνών – Λαμίας αγρότες: Μπλόκο στην Αταλάντη – Από παρακαμπτήριους η κυκλοφορία

Εθνική οδός Αθηνών - Λαμίας αγρότες: Κλιμακώνονται οι κινητοποιήσεις

Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες με μπλόκα όχι μόνο στη Λάρισα αλλά και στην Κεντρική Μακεδονία, παρά την ανακοίνωση του πρωθυπουργού για αύξηση της πρώτης αρωγής της Θεσσαλίας. Πριν από λίγα λεπτά έκλεισε η Εθνική Οδός Αθηνών-Λαμίας και στα δύο ρεύματα από μπλόκο αγροτών στην Αταλάντη και συγκεκριμένα από 50 τρακτέρ και 70 άτομα. Η κυκλοφορία των οχημάτων γίνεται από παρακαμπτήριους. Νωρίτερα συνομιλία με αγρότες στο μπλόκο της Βόνιτσας είχε ο Πρωθυπουργός μετά την τελετή εγκαινίων του οδικού άξονα Άκτιου – Αμβρακίας. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «ούτε γκαρσόνια θα γίνετε ούτε θα φύγετε στη Γερμανία».

Όπως μετέδωσε ο απεσταλμένος της ΕΡΤ, Δημήτρης Γκάτσιος, ο κ. Μητσοτάκης έστειλε το μήνυμα ότι η κυβέρνηση θα πράξει το καλύτερο δυνατό προκειμένου να στηρίξει τον αγροτικό κόσμο της χώρας. Ανέφερε ότι αυτά τα τέσσερα δύσκολα χρόνια η κυβέρνηση στάθηκε στους αγρότες. Δώσαμε παραπάνω από ένα δισεκατομμύριο ευρώ, ξέρουμε τις εκκρεμότητες, θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε, είπε ο πρωθυπουργός. Αυτό που θέλω να ξέρετε είναι ότι κάνουμε το καλύτερο δυνατό, ξέρω ότι τα πράγματα είναι δύσκολα, εμείς είμαστε εδώ για να λύνουμε τα προβλήματα, τόνισε ακόμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις