Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Απόπειρα ανθρωποκτονίας – Άγιος Παντελεήμονας: Χειροπέδες σε 38χρονο
ΕΛΛΑΔΑ

Απόπειρα ανθρωποκτονίας – Άγιος Παντελεήμονας: Χειροπέδες σε 38χρονο

Απόπειρα ανθρωποκτονίας - Άγιος Παντελεήμονας: Ο 38χρονος με την απειλή μαχαιριού εισήλθε σε κατάστημα ψιλικών και προσπάθησε να αποσπάσει χρηματικό ποσό

Συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και του Αστυνομικού Τμήματος Κυψέλης το πρωί της Κυριακής (28/1) στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, 38χρονος αλλοδαπός κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας, απόπειρα ληστείας, επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράβαση του νόμου περί όπλων. Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 38χρονος εισήλθε σε κατάστημα ψιλικών και με την απειλή μαχαιριού προσπάθησε να αποσπάσει χρηματικό ποσό από τον υπάλληλο ο οποίος αντιστάθηκε.

Ο κατηγορούμενος επιτέθηκε με κλωτσιές και το μαχαίρι στον υπάλληλο, τραυματίζοντας τον, ενώ επιπλέον επιτέθηκε με το μαχαίρι σε ακόμα 3 άτομα που επιχείρησαν να τον ακινητοποιήσουν. Τα θύματα ενημέρωσαν σχετικά το κέντρο της Άμεσης Δράσης και μετά από κινητοποίηση των δυνάμεων που περιπολούσαν στην περιοχή, ο κατηγορούμενος ακινητοποιήθηκε και μεταφέρθηκε στην έδρα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών. Ο συλληφθείς με τη σε βάρος του δικογραφία οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις