Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / 12χρονη στη Ρόδο κατήγγειλε τον παππού της για ασέλγεια
ΕΛΛΑΔΑ

12χρονη στη Ρόδο κατήγγειλε τον παππού της για ασέλγεια

Οι καταγγελίες έγιναν από την ανήλικη αρχικώς σε δασκάλα της, μετά στη διευθύντρια του σχολείου, αλλά και ενώπιον ψυχολόγου

Μια ανήλικη στη Ρόδο, ηλικίας 12 ετών, κατήγγειλε τον ίδιο της τον παππού για σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη στα χέρια του, όπως η ίδια ισχυρίζεται. Την υπόθεση ασέλγειας εις βάρος του ανήλικου κοριτσιού από τον παππού της ερευνούν οι αστυνομικές αρχές της Ρόδου. Η εν λόγω έρευνα ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 2023 μετά από παραγγελία της Εισαγγελέως Πλημμελειοδικών Ρόδου προς εξακρίβωση των καταγγελιών της 12χρονης και βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη.

Οι ασελγείς πράξεις που αποδίδονται στον παππού της 12χρονης, σύμφωνα με τις καταγγελίες της ίδιας, γίνονταν σε σπίτι σε χωριό της Ρόδου από το 2016 έως και το καλοκαίρι του 2023. Δηλαδή, η σεξουαλική κακοποίηση φέρεται να ξεκίνησε όταν η ανήλικη ήταν μόλις 5 ετών. Οι καταγγελίες έγιναν από την ανήλικη σε δασκάλα της, καθώς και στη διευθύντρια του σχολείου, αλλά και ενώπιον ψυχολόγου. Ανάλογες περιγραφές έγιναν από την ανήλικη και ενώπιον αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ. σε κατάθεση που έδωσε και πάλι παρουσία ψυχολόγου. Από την ιατροδικαστική έκθεση δεν προέκυψε ωστόσο ότι το 12χρονο κορίτσι έχει βιασθεί, ενώ ο καταγγελλόμενος παππούς εξακολουθεί να αρνείται κατηγορηματικά τα όσα του αποδίδονται.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις