Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

30

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Τζούλια Νόβα: Μου έχουν πει φίλες μου «για να βγεις μαζί μας πρέπει να βάλεις σακούλα στο κεφάλι»
LIFESTYLE

Τζούλια Νόβα: Μου έχουν πει φίλες μου «για να βγεις μαζί μας πρέπει να βάλεις σακούλα στο κεφάλι»

«Δε μου δίνουν σημασία έξω, δε με φλερτάρουν»

Για τη ζωή της μετά τον ερχομό της κόρης της και τη σχέση με τον σύζυγό της μίλησε σε συνέντευξή της η Τζούλια Νόβα. Όπως αποκάλυψε, οι φίλες της τής έχουν πει ότι για να βγει μαζί τους θα πρέπει να βάλει σακούλα στο κεφάλι (!), ενώ αναφέρθηκε και στον «Τροχό της Τύχης».

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της το πρωί της Δευτέρας (29/1) στην εκπομπή του Mega «MEGA Καλημέρα», η Τζούλια Νόβα είπε: «Δε θα επιδίωκα να αποκτήσω δεύτερο παιδί. Με τον ερχομό του παιδιού δεν έχεις το ίδιο κουράγιο για ερωτική ζωή, όπως παλιά. Σημαντικότερο είναι η φιλία σε μία σχέση παρά το σεξ. Δεν αρέσουν στον σύζυγό μου οι φωτογραφίες. Όταν κάναμε φωτογράφιση μαζί με την κόρη μας, κάθισε λίγα μόνο δευτερόλεπτα. Παλιά μου σχέση είχε εφαρμογή εντοπισμού, για να βλέπει που είμαι».

Το πιο αποτυχημένο ραντεβού

Η Τζούλια Νόβα αποκάλυψε το πιο αποτυχημένο ραντεβού της ζωής της, καθώς και το εάν έχει επικοινωνήσει με τον Πέτρο Πολυχρονίδη, αφού είχαν συνεργαστεί στον «Τροχό της Τύχης». «Είχα βγει ραντεβού και ο συνοδός μου δεν ήθελε να πληρώσει ούτε τον καφέ του. Γυρίζουμε σπίτι, σταματάει έξω από το σπίτι μου και κοιτάω με γουρλωμένα μάτια. Βγαίνει έξω και κάνει… ακριβώς στην απέναντι πολυκατοικία. Απέναντι από το σπίτι είχαμε μία κουτσομπόλα κι έλεγα έχει γούστο… Εννοείται, δεν τον ξαναείδα» δήλωσε.

«Δε μου δίνουν σημασία έξω. Δε με φλερτάρουν. Δεν έχω επαφές με τον Πέτρο Πολυχρονίδη. Μου έριχναν ευθύνες χωρίς να φταίω στον “Τροχό της Tύχης”», ανέφερε χαρακτηριστικά, κλείνοντας.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις