Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ / Με συγκεκριμένα αιτήματα ο Δήμαρχος Πετρούπολης στον ΟΑΣΑ
ΕΛΛΑΔΑ

Με συγκεκριμένα αιτήματα ο Δήμαρχος Πετρούπολης στον ΟΑΣΑ

Πύκνωση των δρομολογίων ζήτησε ο νέος δήμαρχος Πετρούπολης.

Ο Δήμαρχος Πετρούπολης, Βαγγέλης Σίμος, πραγματοποίησε συνάντηση στα γραφεία του Ο.Α.Σ.Α., με τον Γενικό Διευθυντή Συγκοινωνιακής και Εμπορικής Λειτουργίας, Δημήτρη Αποστολίδη. Επίκεντρο της συζήτησης ήταν η ανάγκη βελτίωσης του συγκοινωνιακού δικτύου στο Δήμο Πετρούπολης.

Ο Δήμαρχος ζήτησε την ενίσχυση των δρομολογίων των λεωφορείων, «ώστε να αποφευχθεί η διαπιστωμένη ταλαιπωρία των δημοτών που καθημερινά χρησιμοποιούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς» όπως τονίστηκε από τον Δήμο Πετρούπολης χαρακτηριστικά. Επισήμανε στον κύριο Αποστολίδη, την ιδιαιτερότητα της Πετρούπολης όντας «τερματικός» Δήμος υπογραμμίζοντας πως η πλειοψηφία των κατοίκων του είναι εργαζόμενοι με πάγιες ανάγκες καθημερινής μετακίνησης.

Ζητάει απευθείας γραμμή

Όπως αναφέρει η σχετική πληροφόρηση από τον Δήμο Πετρούπολης, «επιπλέον, ο κ. Σίμος, αιτήθηκε την δημιουργία απευθείας γραμμής που να συνδέει την Πετρούπολη με την Πανεπιστημιούπολη και την Πολυτεχνειούπολη, με σκοπό να διευκολυνθεί η μετακίνηση των πολλών φοιτητών/φοιτητριών που κατοικούν στην πόλη μας. Τέλος, ζήτησε να σχεδιαστεί μία νέα γραμμή που θα συνδέει απευθείας την πόλη μας με το μοναδικό νοσοκομείο της Δυτικής Αθήνας, το «Αττικόν».

Ο κύριος Αποστολίδης, αναγνώρισε τη σημαντικότητα και την επικαιρότητα των αιτημάτων των κατοίκων, που μετέφερε ο κύριος Σίμος, αναφέροντας όμως, πως η ανταπόκριση και ικανοποίηση των ζητημάτων που τέθηκαν καθίσταται δύσκολη με γνώμονα την έλλειψη οχημάτων καθώς και προσωπικού. Η συνάντηση ολοκληρώθηκε, με δεδομένο την εκ νέου εξέταση των δυνατοτήτων του Ο.Α.Σ.Α. για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την Πετρούπολη».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις