Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Μάριος Ιεράπετρα – κηδεία: Σήμερα το τελευταίο αντίο στον 17χρονο
ΕΛΛΑΔΑ

Μάριος Ιεράπετρα – κηδεία: Σήμερα το τελευταίο αντίο στον 17χρονο

Μάριος Ιεράπετρα - κηδεία: Πώς έγινε το δυστύχημα το μεσημέρι του Σαββάτου

Ένα «ωωω» ήταν το μόνο που πρόλαβαν να ψελίσσουν οι φίλοι του 17χρονου Μάριου όταν τον είδαν να φεύγει από τη σέλα της μηχανής motocross με την οποία έκανε την τελευταία μοιραία προπόνησή του το Σάββατο σε αυτοσχέδια πίστα στην Ιεράπετρα. Στο βίντεο που έχουν καταγράψει οι φίλοι του 17χρονου φαίνεται ο άτυχος Μάριος, ο οποίος φορούσε όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό, να κάνει το άλμα αλλά, άγνωστο γιατί, να χάνει τη λαβή της μοτοσικλέτας, να βρίσκεται στο κενό και να πέφτει με δύναμη στο έδαφος με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του. Ο χαμός του 17χρονου έχει βυθίσει στο πένθος όλη την περιοχή, με την θλίψη να είναι απέραντη. Κάνεις δεν μπορεί να πιστέψει πως το χαμόγελου του Μάριο έσβησε τόσο ξαφνικά και τόσο τραγικά. Η κηδεία του Μάριου θα γίνει στις 2 το μεσημέρι, στον Καθεδρικό Ναό Αγίας Φωτεινής Ιεράπετρας.

Πώς έγινε το δυστύχημα

Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 5 το απόγευμα του Σαββάτου, όταν ο άτυχος νεαρός μαζί με φίλους του βρίσκονταν σε ένα χωράφι στην Ιεράπετρα όπου είχε στηθεί μία αυτοσχέδια πίστα motocross. Ο ανήλικος έκανε προπόνηση και επιχειρούσε διάφορα άλματα ξεπερνώντας χωμάτινα εμπόδιο. Σε ένα άλμα που έκανε, του έφυγε η μηχανή και έπεσε από μεγάλο ύψος με αποτέλεσμα να πέσει στο χωράφι με την πλάτη.  Οι μαρτυρίες αναφέρουν πως ο ίδιος φορούσε τον κατάλληλο εξοπλισμό ωστόσο δεν ήταν αρκετός για να τον προστατεύσει. Άμεσα ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ που έσπευσε στην περιοχή και παρέλαβε τον άτυχο νέο διασωληνώνοντάς τον.

Ο ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ιεράπετρας όπου και εισήχθη στο χειρουργείο φέροντας πολλαπλά τραύματα στον θώρακα. Δυστυχώς, λίγη ώρα αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του. Οι αρχές ερευνούν το πώς δημιουργήθηκε η αυτοσχέδια πίστα Το δυστύχημα ερευνά με ιδιαίτερη προσοχή η αστυνομία προκειμένου να βρεθούν οι υπεύθυνοι για την αυτοσχέδια πίστα που στήθηκε στην Περιστερά Ιεράπετρας. Πρόκειται για μία πίστα που είχε διαμορφωθεί σε ένα χωράφι με αυτοσχέδια χωμάτινα εμπόδια. Την ίδια ώρα, σοκ προκαλεί το οπτικοακουστικό υλικό που έχει στη διάθεσή της η αστυνομίας και καταγράφει καρέ – καρέ το τραγικό δυστύχημα, όταν ο 17χρονος Μάριος έπεσε από μεγάλο ύψος στην προσπάθειά του να υπερπηδήσει ένα αυτοσχέδιο εμπόδιο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις