Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κακοποίηση σκύλου – Μέγαρα: Φρικτό περιστατικό – Τον βασάνισαν μέχρι θανάτου με μεταλλική ράβδο
ΕΛΛΑΔΑ

Κακοποίηση σκύλου – Μέγαρα: Φρικτό περιστατικό – Τον βασάνισαν μέχρι θανάτου με μεταλλική ράβδο

Κακοποίηση σκύλου - Μέγαρα: 40χρονη βρήκε τη σορό του άτυχου ζώου

Μια νέα φρικιαστική υπόθεση με θύμα σκύλο κατήγγειλε γυναίκα στα Μέγαρα, η οποία το ζώο νεκρό και άγρια κακοποιημένο. Σύμφωνα με πληροφορίες, η 40χρονη βρήκε τη σορό του ζώου και δίπλα σε αυτή μία μεταλλική ράβδο. Άμεσα ειδοποίησε τις αρχές οι οποίες έσπευσαν στο σημείο. Ο σκύλος μεταφέρθηκε σε κτηνίατρο, όπου και διαπιστώθηκε ότι έφερε οπή διαμέτρου περίπου 2 εκατοστών στην δεξιά περινεϊκή χώρα, ενώ από την ακτινογραφία διαπιστώθηκε κάταγμα πυέλου και ένα βλήμα από αεροβόλο όπλο χωρίς, όμως, να υπάρχει τραύμα εισόδου.

Ζητήθηκε να γίνει εκ νέου νεκροψία-νεκροτομή στον σκύλο

Στη συνέχεια, το ζώο μεταφέρθηκε στο ΔΙΚΕΠΑΖ για αποτέφρωση, ωστόσο, παρενέβη η πρόεδρος της Φιλοζωικής Οργάνωσης «Αδέσποτος Παλμός ΑΜΚΕ», προκειμένου να διακοπεί η διαδικασία, ζητώντας νεκροψία-νεκροτομή. Κατόπιν ενημερώθηκε ο εισαγγελέας Προστασίας Ζώων, ο οποίος ζήτησε να προχωρήσει η διαδικασία της νεκροψίας νεκροτομής από κτηνιάτρους του Διαδημοτικού Κέντρου Περίθαλψης Αδέσποτων Ζώων (ΔΙ.ΚΕ.Π.Α.Ζ.).

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις