Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Σίσσυ Χρηστίδου – Νίκος Συρίγος: Κόντρα στον αέρα της εκπομπής
LIFESTYLE

Σίσσυ Χρηστίδου – Νίκος Συρίγος: Κόντρα στον αέρα της εκπομπής

Σίσσυ Χρηστίδου - Νίκος Συρίγος: Δείτε το βίντεο

Σχετικά με τις νέες δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα μίλησαν η Σίσσυ Χρηστίδου και η ομάδα της στην εκπομπή. Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» σχολίασε τη συνέντευξη που έδωσε ο τραγουδιστής έξω από τον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο κόκκινο 105,5» το βράδυ της Παρασκευής. «Ήθελε να το μαζέψει λίγο απέναντι στα παιδιά, νομίζω. Για μένα είναι ένας τρόπος να πει χωρίς “να πληγώσω και τον εγωισμό μου, κάπως να ανασκευάσω αυτό που έχω κάνει”. Έτσι το παίρνω εγώ και έτσι θέλω να το πάρω. Δεν είναι καθόλου κακό, ίσα-ίσα είναι πολύ αντρίκιο. Αν συμβαίνει αυτό», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο Νίκος Συρίγος: «Και τα παιδιά το μάζεψαν απέναντι στον Νταλάρα. Και τα παιδιά που ήταν εκεί τον αντιμετώπισαν με ηρεμία και εκείνος απάντησε ανάλογα. Δεν έχουμε την ίδια άποψη, μην το ανοίξουμε ξανά αυτό. Το πρόσωπο της εβδομάδας δεν είναι ο Γιώργος Νταλάρας, αν και αυτόν ανέδειξαν οι εκπομπές ως πρώτο θέμα, αλλά η Μαρία Καρυστιανού, η τραγική μάνα που πήγε στην εξεταστική της Βουλής και είπε αυτά που θέλαμε να πούμε όλοι. Πρέπει να δίνουμε λόγο και έμφαση στα πρόσωπα τα πραγματικά. Επειδή το ανέφερε και ο Γιώργος Νταλάρας στη συνέντευξή του», τόνισε.

Η παρουσιάστρια αντέδρασε στα λεγόμενά του αναφέροντας πως μειώνει την εκπομπή

«Πάλι είναι το δάχτυλο σηκωμένο εδώ και δεν μου αρέσει αυτό. Ήταν συγκλονιστική η τοποθέτησή της, αλλά εμείς δεν το είδαμε εδώ. Με το να το τοποθετείς στην κουβέντα, μειώνεις εμάς, μειώνεις την εκπομπή που δεν συζητάμε αυτό, τον αρχισυντάκτη κλπ. Μιλήσαμε με τη γυναίκα και δεν ήθελε να μιλήσει», ανέφερε η παρουσιάστρια. Τέλος, πρόσθεσε: «Ο Γιώργος Νταλάρας είχε πιο χαμηλούς τόνους και το εκτιμώ. Έκανε ένα βήμα πίσω και θα σταθώ εκεί. Το κοινό που ακούει Γιώργο Νταλάρα δεν είναι ένα ξεχωριστό κοινό που δεν βλέπει τηλεόραση, έτσι πιστεύω εγώ».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις