Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ζαρίφη – σχέση: Τι είπε η παρουσιάστρια σε γυναίκα που φλέρταρε τον σύντροφό της
LIFESTYLE

Ζαρίφη – σχέση: Τι είπε η παρουσιάστρια σε γυναίκα που φλέρταρε τον σύντροφό της

Ζαρίφη - σχέση: Η παρουσιάστρια περιέγραψε με χιούμορ την αντίδρασή της, όταν μία γυναίκα φλέρταρε τον σύντροφό της ενώ έπιναν μαζί καφέ σε μαγαζί

Μετά τις δηλώσεις της Λένας Μαντά για τη γυναίκα που φλέρταρε τον άντρα της και της είπε «θα σε θάψω», η Κατερίνα Ζαρίφη μοιράστηκε μέσα από τη δική της εκπομπή, μια παρόμοια εμπειρία που είχε. Με χιουμοριστική διάθεση, η παρουσιάστρια είπε στους συνεργάτες της στο «Οδός Ζαρίφη 2», ότι: «Εγώ θα σας πω την αλήθεια, πίναμε καφέ και ήρθε η άλλη καθόταν από πίσω από τον δικό μου και του έκανε έτσι με τα χείλη της και πείραζε τα μαλλιά. Για να καταλάβεις πόσο ξεδιάντροπη είναι, στον καφέ τα έκανε. Και πάω εγώ και της λέω “συγγνώμη εγώ έχω έρθει να παίξω με τα παιχνιδάκια σου στο σπίτι;” όχι μου λέει. Θεωρώ ότι δεν πρέπει να κοιτάμε ανθρώπους άλλων ανθρώπων».

Η viral δήλωση της Λένας Μαντά

Η συγγραφέας είπε στο «MEGA Καλημέρα» ότι: «Είπα σε μία γυναίκα που κοιτούσε τον άνδρα μου από το διπλανό αμάξι ‘θα σε φυτέψω’. Αν κοιτάξει κάποια τον άνδρα μου, θα της δώσω το μαλλί στο χέρι. Θα ξεμάλλιαζα γυναίκα για τον άνδρα μου αν χρειαζόταν. Μία φορά βρήκα στο παντελόνι του μία κάρτα με ένα νούμερο… έσπασα ποτήρια και πιάτα».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις