Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Καθηγητής λιποθύμησε στο μάθημα: Κατέρρευσε μπροστά στα έντρομα μάτια των παιδιών
ΕΛΛΑΔΑ

Καθηγητής λιποθύμησε στο μάθημα: Κατέρρευσε μπροστά στα έντρομα μάτια των παιδιών

Καθηγητής λιποθύμησε στο μάθημα: Ο εκπαιδευτικός αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και προσπάθησε να πλησιάσει την έδρα για να ακουμπήσει

Έντονη αδιαθεσία αισθάνθηκε ένας καθηγητής την ώρα που παρέδιδε μάθημα το πρωί της Τετάρτης σε Γυμνάσιο του Βόλου και κατέρρευσε μπροστά στα έντρομα μάτια των μαθητών του. Σύμφωνα με το thenewspaper.gr, ο καθηγητής, αλλά δεν τα κατάφερε και λιποθύμησε. Μάλιστα, κατά την πτώση του στο έδαφος, χτύπησε το κεφάλι του και άρχισε να αιμορραγεί.

Οι μαθητές ενημέρωσαν άμεσα τους καθηγητές στις διπλανές αίθουσες, οι οποίοι τον μετέφεραν στο ισόγειο της σχολικής μονάδας. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, έσπευσε στο σημείο με τους διασώστες να τον επαναφέρουν και στη συνέχεια να τον μεταφέρουν στο «Αχιλλοπούλειο» για εξετάσεις.

Δεν υπήρχε ασανσέρ

Όπως αναφέρει ο taxidromos.gr, ο καθηγητής έπρεπε να κατέβει από τον όροφο όπου είναι η αίθουσα που έκανε μάθημα στο ισόγειο, ωστόσο στην κατάστασή του, δεν μπορούσε να χρησιμοποιήσει τη σκάλα και ασανσέρ στο κτίριο δεν υπάρχει. Συνάδελφοί του τον κουβάλησαν με τα χέρια από τις σκάλες για να τον μεταφέρουν στο ισόγειο και να μπορέσει να τον πάρει πλήρωμα του ΕΚΑΒ για να τον διακομίσει στο Νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις. Το συμβάν προκάλεσε την αγανάκτηση σε εκπαιδευτικούς, που επί σειρά ετών ασκούν πιέσεις για την εγκατάσταση ασανσέρ στα διώροφα σχολεία, προκειμένου να εξυπηρετούν καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, αλλά μέχρι σήμερα το πρόβλημα δεν έχει λυθεί.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις