Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor 2024 – χθεσινό επεισόδιο 23/1: Οι 4 γυναίκες που “τρέμουν” μην αποχωρήσουν
LIFESTYLE

Survivor 2024 – χθεσινό επεισόδιο 23/1: Οι 4 γυναίκες που “τρέμουν” μην αποχωρήσουν

Survivor 2024 - χθεσινό επεισόδιο 23/1: Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Η μια ένταση μετά την άλλη σημειώθηκε στο χθεσινό 23/1 επεισόδιο του Survivor. Έγινε μάλιστα ανατροπή με τους υποψήφιους προς αποχώρηση, αφού γλίτωσε ο ένας άντρας και πλέον είναι τέσσερις γυναίκες. Ποια θα αποχωρήσει;

Survivor: Κόντρα δίχως τέλος για Αλέξη Παππά και Σωτήρη Λαμάι: «Θες να δεχτώ τη συγγνώμη σου;», «Ηθοποιός για Χόλυγουντ»

Δεν φαίνεται να καταλαγιάζει η κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Αλέξη Παππά και τον Σωτήρη Λαμάι στο Survivor. Με την έναρξη του (23/1) επεισοδίου, οι δύο παίκτες πέταξαν τα καρφιά τους εκ νέου ο ένας στον άλλον, που σημαίνει ότι μέχρι το τέλος της βραδιάς αναμένεται να ανέβουν ακόμα περισσότερο οι τόνοι. Η αρχή έγινε από τον ηθοποιό, που σε δηλώσεις του για όσα έλαβαν χώρα στο χθεσινό συμβούλιο ήταν πολύ συγκεκριμένος. Όπως ανέφερε: «Σε σχέση με το θέμα του συμβουλίου, το πιο σημαντικό απ’ όλα ήταν το θέμα με τον Σωτήρη. Σκεπτόμενος όλη τη συζήτηση, αυτό που έχω να πω είναι ότι με κυριεύει ένα “γιατί”.

Γιατί θα πρέπει να ταλαιπωρούμαι, να πονάει το κορμί μου, να χτυπάω στα αγωνίσματα, να πεινάω και ταυτόχρονα να έχω έναν άνθρωπο που όταν ακουμπάω το χέρι μου στην πλάτη του και θέλω να του εξηγήσω ήρεμα ορισμένα πράγματα, μου λέει ότι θα χτυπήσει με μπουνιά. Γιατί θα πρέπει να μην αντιδράσω όταν κάποιος πάνω στον πόνο και στην πείνα μου με απειλεί ότι θα με χτυπήσει και γιατί κάποιος μπορεί να πάρει το θάρρος από την πρώτη μέρα ότι απέναντί του έχει υποχείρια κάποια πιόνια».Το περιστατικό συζητήθηκε και στην καλύβα με τους υπόλοιπους «Κόκκινους» να συμφωνούν ότι ήθελε να τον χτυπήσει, άσχετα αν ήταν με μπουνιά ή σφαλιάρα. Μετά από αυτό ο Αλέξης Παππάς δεν μπορεί να δεχτεί τη συγγνώμη του Σωτήρη, και όπως είπε: «Θες να δεχτώ τη συγγνώμη σου; Μα είσαι έτοιμος να κάνεις τα πάντα μετά από αυτό».

Survivor: Η απάντηση του Σωτήρη Λαμάι στον Αλέξη Παππά

Ο παίκτης των Μπλε από την πλευρά του δήλωσε: «Είχαμε σίγουρα τη μεγαλύτερη προσοχή εγώ και ο Παππάς, ειπώθηκαν πολλά πράγματα και από τις δύο μεριές. Σήμερα στο πρωινό έχω έναν άλλο τρόπο σκέψης. Είπα χθες στον Αλέξη συγκεκριμένα ότι αν ειπώθηκε κάτι επάνω στην πίεση ή τον έφερα σε δύσκολη θέση, του ζήτησα συγγνώμη, αν και θεωρώ ότι σε καμία περίπτωση τα πράγματα δεν έγιναν όπως τα μετέφερε». Τα ειρωνικά σχόλια συνεχίστηκαν στην καλύβα με τον Σωτήρη Λαμάι να λέει αναφερόμενος στον Αλέξη: «Είναι ηθοποιός για Χόλυγουντ, ήταν λες και του είχαν γράψει κείμενο. Τι να πρωτοαπαντήσεις! Δεν ήξερα πού να ξεκινήσω και πού να τελειώσω. Είναι ευλογημένος να είναι ηθοποιός. Είναι δύσκολο να τα βάλεις μαζί του, αλλά όπως έχω πει είμαι ο Λαμάι. Χάρηκα που δεν βγήκε προτεινόμενος γιατί θέλω να έχω τον Παππά μες στο παιχνίδι, μου τραβάει την προσοχή».

Survivor: Νέα κόντρα με την Ασημίνα και με την Δώρα! «Κάποια βουνά αυτοαποκαλούνται βουνά»

Σίγουρα έχει αφήσει ήδη το στίγμα του στο φετινό Survivor, καθώς δεν περνάει μέρα στην οποία να μην πρωταγωνιστεί για τις κόντρες του. Ο Σωτήρης Λαμάι, μετά τον Αλέξη Παππά έβαλε στο στόχαστρο και την Ασημίνα Χατζηανδρέου. Αναφερόμενος στο συμβούλιο είπε για την παίκτρια των Κόκκινων: «Μου έκανε επίθεση η Ασημίνα. Κι εγώ τον εαυτό μου τον λέω “Βασιλιά”. Πάει να πει ότι είμαι βασιλιάς; Ποιος κρίνει ποιος είναι βουνό και ποιος όχι; Εκείνη την ώρα θεώρησα για την ομάδα μου ότι η Δώρα για την ηλικία που έχει και το μπουστάρισμα που είδα, εκείνη είναι το πραγματικό βουνό για μένα, κι όχι η Ασημίνα. Είναι μία γυναίκα 44 χρονών με ψυχή και πάθος, που δίνει μαθήματα ήθους, δύναμης και αξιοπρέπειας απέναντι σε κάποια βουνά που αυτοαποκαλούνται βουνά».

Survivor: Η ενόχληση της Δώρας με τον Λαμάι

Τα παραπάνω κομπλιμέντα πάντως δεν έγιναν ακριβώς ευπρόσδεκτα από τη Δώρα Νικολή που εμφανίστηκε ενοχλημένη από την πλευρά της με κάποια άλλα σχόλια του Σωτήρη. «Ο Λαμάι είναι ένας παίκτης και ένας άνθρωπος που ξέρει για ποιο λόγο ήρθε εδώ, για να κάνει το reality που θέλει, να τον δει έξω ο κόσμος του. Αλλά θεωρώ ότι ήρθε πολύ έντονος και για να κάνει “σαματά”. Ήδη ξεκίνησε από την πρώτη μέρα», είπε χαρακτηριστικά.

Και συμπλήρωσε: «Το πρωί μιλούσα για κάτι πολύ σοβαρό, και ως συνήθως δίνω συμβουλές στα κορίτσια γενικά, όταν μου ζητάνε εμπειρίες από τη ζωή μου. Αφορούσε τη δεύτερή μου γέννα, όπου είχα μία δυσκολία. Υπήρχε περίπτωση να δημιουργηθεί θέμα στο μωρό, αλλά το προλάβαμε. Ο Λαμάι βέβαια το διακωμώδησε με κάποιο τρόπο και του είπα ότι δεν γελάμε με αυτά τα πράγματα. Είναι εμπειρίες που καλό είναι τα κορίτσια να μαθαίνουν. Το πήρε σαν αστείο, αλλά κάποια πράγματα είναι πολύ σοβαρά, και έτσι τα λέω. Δεν έχω πρόβλημα να τον σταματάω εκεί που πρέπει. Όπως είπε και ο Σάββας, πρέπει κάποιες φορές να βάζουμε φρένο σε αυτά που λέμε».

Survivor: Αυτή η ομάδα κέρδισε το σημερινό αγώνισμα ασυλίας

Οι Μαχητές επικράτησαν με τελικό σκορ 12-11. Αυτή ήταν η δεύτερη σερί ήττα για τους Διασήμους, που θα κληθούν να ψηφίσουν τον τρίτο υποψήφιο για αποχώρηση, ενώ η MVP Κατερίνα Δαλάκα θα ανακοινώσει, τον τέταρτο. Είναι αξιοσημείωτο πως θα είναι αγώνας… φύλου, καθώς αν ψηφιστεί άντρας, θα γλιτώσει αυτόματα η Κρίστη Καθαργιά τη δοκιμασία της αποχώρησης, ενώ κάτι αντίστοιχο θα συμβεί για τον Rob James Seymour σε περίπτωση που ψηφιστεί γυναίκα. Κάπως έτσι επισφραγίζεται και η άνοδος των Μαχητών, που από την προηγούμενη εβδομάδα είχαν πάρει τα πάνω τους, αλλά τώρα φαίνεται να παίρνουν και προβάδισμα απέναντι στους «Κόκκινους» που είναι πιο κοντά στο ενδεχόμενο να μετρήσουν ακόμα μία απώλεια, όπως είδαμε και την προηγούμενη εβδομάδα. Μείνετε συντονισμένοι, καθώς σε λίγη ώρα θα πραγματοποιηθεί και η ψηφοφορία.

Survivor: Ένταση ανάμεσα στην Κατερίνα Δαλάκα και την Ζωή Ασουμανάκη: «Μίλα με καλύτερο τρόπο»

Μία νέα κόντρα φαίνεται να γεννιέται ανάμεσα στην Κατερίνα Δαλάκα και την Ζωή Ασουμανάκη λίγο πριν από την τελευταία ψηφοφορία των «Κόκκινων». Αξίζει να σημειωθεί ότι η αθλήτρια του στίβου είναι MVP, και θα αποφασίσει ποιος θα είναι ο 4ος υποψήφιος για αποχώρηση… Το παράπονο της Ζωής ήταν όταν η Κατερίνα έδειξε χαρούμενη που δεν την επέλεγαν οι αντίπαλοι στα ματσαρίσματα. Η Ζωή Ασουμανάκη απευθύνθηκε στους υπόλοιπους παίκτες λέγοντας: «Θέλω να θίξω ένα θέμα που με ενόχλησε προσωπικά, και έχει να κάνει κυρίως με την Κατερίνα, διότι στα δεύτερα ματσαρίσματα που δεν επιλέχθηκε να παίξω, όταν σου είπα ότι δεν με επέλεξαν, απάντησες: “Τέλεια”. Μου φάνηκε πολύ υποτιμητικό αυτό από μεριάς σου, διότι κατάλαβα πως και να έπαιζα θα θεωρούσες ότι θα έχανα».

Αμέσως ανέβηκαν οι τόνοι, με την Κατερίνα Δαλάκα να αρνείται ότι έγιναν έτσι τα πράγματα και να λέει: «Η Ζωή ήρθε μεθοδευμένη από μία παρέα που καθόνται όλη μέρα τι πρόβλημα να δημιουργήσουν ώστε να μπορέσουν να δικαιολογήσουν τις ψήφους που θα δώσουν. Ήρθε με επιθετικό τρόπο και με μία “μαγκιά”, 24 ώρες μετά. Εμένα αν με ενοχλήσει κάτι, θα πιάσω εκείνη τη στιγμή τον άνθρωπο που το είπε και θα του μιλήσω. Δεν θα περιμένω 24 ώρες, αφού μαγειρέψω στην κατσαρόλα, τι θα πω επειδή έχω ενοχληθεί με όλη τη φάση της ψηφοφορίας, και σε ποιον θα κάνουμε επίθεση τώρα για να δημιουργήσουμε πρόβλημα»

Survivor: Οι δύο παίκτριες λογομάχησαν στην καλύβα

Οι δύο παίκτριες λογομάχησαν στην καλύβα με τη Ζωή να λέει επιθετικά: «Βάρεσες παλαμάκια και γύρισες την πλάτη», και την Κατερίνα να απαντάει: «Μίλα με καλύτερο τρόπο, μιλάς ειρωνικά». Η Ζωή το αρνήθηκε και δήλωσε αμέσως μετά: «Σίγουρα δεν έχω έρθει για να δημιουργήσω διχόνοια ή για να τσακωθώ με κανένα συμπαίκτη μου. Είμαι εδώ για να ζήσω την εμπειρία και με όσο καλή ψυχολογία μπορώ.

Όμως αυτό δεν σημαίνει ότι πράγματα που θα ειπωθούν και θα με ενοχλήσουν, δεν θα τα αναφέρω πράγματα στον άνθρωπο που με έχει ενοχλήσει». Και κατέληξε με μία καταγγελία: «Σίγουρα υπάρχουν ομάδες μες στην καλύβα και φαίνονται όλα αυτά. Άλλοι φεύγουν τα βράδια και κάνουν τα πηγαδάκια τους και μιλάνε. Όχι εγώ, όπως αναφέρθηκε, ότι απομακρύνθηκα από αυτούς. Ίσα-ίσα είμαι πολύ κοινωνική, δεν ξεχωρίζω κανέναν. Μακάρι να ήμασταν όλοι μαζί, δυστυχώς δεν γίνεται αυτό, αλλά δεν μπορώ να αναγκάσω τον άλλον να είναι μαζί μου αν δεν το θέλει».

Survivor: Ανατροπή στην αποχώρηση, αυτή είναι η νέα τετράδα

Αυτή ήταν η δεύτερη σερί ήττα για τους Διασήμους, που κλήθηκαν να ψηφίσουν τον τρίτο υποψήφιο για αποχώρηση, με την Κατερίνα Δαλάκα να ανακοινώνει τον τέταρτο. Όσον αφορά την ψηφοφορία, τελικά δεν έπαιξαν ρόλο οι διαπληκτισμοί. Είναι αξιοσημείωτο πως ήταν ψηφοφορία «φύλου», καθώς σε περίπτωση που ψηφιζόταν άντρας, γλίτωνε αυτόματα η Κρίστη Καθαργιά τη δοκιμασία της αποχώρησης, ενώ μία γυναίκα υποψήφια θα γλίτωνε τον Rob James Seymour. Κάθε ομάδα προσπαθεί να κρατήσει την θέση της στο παιχνίδι με νύχια και με δόντια, γι’ αυτό και ο Αλέξης Παππάς δεν πήρε ψήφο. Όλγα και Μαρία έπαιξαν ψήφο-ψήφο μέχρι τέλους. Υποψήφια βγήκε η Όλγα Πηλιάκη με 6-5, που δήλωσε λακωνικά: «Δεν ξέρω αν το περίμενα. Είναι περίεργο ότι ο χθεσινός “Αλέξης” έγινε “Όλγα”, αυτό μου προκαλεί εντύπωση, αλλά όπως και να ‘χει δεν έχω πρόβλημα να ψηφιστώ, ούτε να αγωνιστώ. Θα αγωνιστώ, και αν είμαι άξια να παραμείνω, μακάρι να μείνω».

Κάπως έτσι, ο Rob δεν γινόταν να είναι προτεινόμενος, με τους Μαχητές να πηγαίνουν πάλι στην κάλπη για να επιλέξουν γυναίκα υποψήφια για αποχώρηση. Κι εκεί σημειώθηκε ντέρμπι ανάμεσα στη Χρύσα και τη Δώρα, που πάλεψαν επίσης στον «πόντο». Και εκεί έγινε η ανατροπή, αφού Το όνομα που έδειξε η «Μπλε» κάλπη ήταν εκείνο της Δώρας Νικολή, με 6-3 ψήφους και 1 ψήφο στην Μαριλίνα. Αξίζει να σημειωθεί πως αγωνιστικά είναι η καλύτερη γυναίκα των Μπλε, κάτι που άφησε άναυδους πολλούς, ακόμα και από την Κόκκινη ομάδα.

Survivor: Η Κατερίνα Δαλάκα δήλωσε συγκλονισμένη με την απόφαση των Μαχητών

«Δεν έχουν κανένα πρόβλημα συμβίωσης τα παιδιά μαζί μου, ούτε εγώ μαζί τους. Όλοι ξέρουν τι προσφέρω στην ομάδα αγωνιστικά. Το γνώριζα ότι θα ψηφιστώ, και το εκμυστηρεύτηκα στον Rob, που δεν πίστευε ότι θα ψηφιστώ. Θέλω απλά να σκεφτούν τα παιδιά ότι κάποιες φορές αναγκαζόμαστε να ψηφίσουμε αυτούς που αγαπάμε πολύ. Ξέρω ότι είναι πιο κοντά και αγαπημένα μεταξύ τους, δεν μπορούν να ψηφιστούν και το καταλαβαίνω, αλλά δεν μπορούν να με βάζουν στη διαδικασία της μονομαχίας. Δεν θα κρατήσω σε κανέναν κακία», ανέφερε στις δηλώσεις της η Δώρα.

Στο τέλος ήρθε η ώρα της Κατερίνας Δαλάκα, που δήλωσε συγκλονισμένη για την απόφαση των μπλε να βγάλουν στον τάκο την πιο δυνατή τους παίκτρια. Εκείνη επέλεξε για 4η υποψήφια τη Χρύσα Χατζηγεωργίου, φέρνοντας έτσι μία εντελώς νέα τετράδα. «Το ήξερα, είμαι έτοιμη να μονομαχήσω», δήλωσε η τελευταία υποψήφια. Όλγα Πηλιάκη, Κρίστη Καθαργιά, Δώρα Νικολή και Χρύσα Χατζηγεωργίου αγωνίζονται για μία θέση στο Survivor.

Survivor 2024: Δείτε το trailer του σημερινού επεισοδίου

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις