Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

04

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Πάνος Βλάχος – δημοσιογράφοι: Μία μέρα μετά την “επίθεση” τούς… κέρασε ποτό – Δείτε βίντεο
LIFESTYLE

Πάνος Βλάχος – δημοσιογράφοι: Μία μέρα μετά την “επίθεση” τούς… κέρασε ποτό – Δείτε βίντεο

Πάνος Βλάχος - δημοσιογράφοι: Ο Πάνος Βλάχος αρνήθηκε ευγενικά να κάνει οποιοδήποτε περαιτέρω σχόλιο

Το ξέσπασμα του Πάνου Βλάχου στους δημοσιογράφους που όπως είπε ο ίδιος «λερώνουν» ωραίες στιγμές, είναι ένα από τα θέματα που συζητήθηκαν αρκετά στις ψυχαγωγικές εκπομπές. Ο ηθοποιός προκάλεσε έντονες αντιδράσεις από ανθρώπους της τηλεόρασης και όχι μόνο. Μια μέρα μετά τις πολυσυζητημένες του δηλώσεις, ρεπόρτερ τον πλησίασε ξανά. Δημοσιογράφος του «Πρωινό Σουσού» τον συνάντησε έξω από το μαγαζί, στο οποίο εμφανίζεται για να αποσπάσει δηλώσεις, σχετικά με τον ντόρο που ο ίδιος προκάλεσε νωρίτερα. Ο Πάνος Βλάχος αρνήθηκε ευγενικά να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο, ενώ πρότεινε στη ρεπόρτερ και το συνεργείο της εκπομπής, να τους κεράσει ένα ποτό εντός του μαγαζιού. «Δεν έχω κάτι να σου πω, αλήθεια, μην σε ταλαιπωρώ ευχαριστώ. Αν θέλετε να πιείτε ένα ποτάκι από μένα… Εντάξει;» είπε στη δημοσιογράφο.

Δείτε το βίντεο:

Τι συνέβη με τον Πάνο Βλάχο και τους ρεπόρτερ

Οι κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών πήγαν στην πρεμιέρα της μίνι σειράς «17 Κλωστές» του Σωτήρη Τσαφούλια, με πρωταγωνιστή τον Πάνο Βλάχο. Όταν ο ηθοποιός ήρθε μπροστά από τους ρεπόρτερ, που τον ρώτησαν για την πρεμιέρα της σειράς, τους είπε: «Είναι πολύ όμορφη στιγμή για μένα, ελπίζω να μη τη λερώσετε… Ελπίζω να μην τη λερώσετε και να την κρατήσετε όμορφη. Από τις σπάνιες συνθήκες που κάποιοι καλλιτέχνες που μπορούν να βρεθούν σε ένα τέτοιο πλαίσιο» θυμίζοντας το πολύ πρόσφατο ξέσπασμα του Γιώργου Νταλάρα σε ρεπόρτερ.

Όταν μια δημοσιογράφος του ζήτησε να εξηγήσει τι εννοεί, με το «λερώσετε», ο Πάνος Βλάχος είπε: «Τα ΜΜΕ έχουν την τάση να λερώνουν κάθε τι όμορφο. Αυτό εννοούσα. Κάθε τι που έγινε με κόπο, κάθε τι που προσπαθεί να φτάσει κάπου, προσπαθείτε να το υποβαθμίσετε και σας παρακαλώ αν θέλετε να μην το κάνετε. Δεν είναι υποχρεωτικό και να θέλετε».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις