Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Τροχαία παραλιακή – Ομόνοια: Διπλή τραγωδία στην άσφαλτο
ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαία παραλιακή – Ομόνοια: Διπλή τραγωδία στην άσφαλτο

Τροχαία παραλιακή - Ομόνοια: Δείτε βίντεο λίγο μετά το δυστύχημα στη Βούλα το βράδυ της Τρίτης

Η μαύρη λίστα με τα θύματα από τροχαία δυστυχήματα στην Ελλάδα συνεχίζεται δυστυχώς και το 2024. Με διαφορά μόλις λίγων ωρών σημειώθηκαν δύο νέα τροχαία, με συνολικά τέσσερις ανθρώπους να χάνουν την ζωή τους στην άσφαλτο. To πρώτο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 23:00 το βράδυ της Τρίτης (25/1) στην παραλιακή (λεωφ. Κωνσταντίνου Καραμανλή). Αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους δύο άτομα, ενώ δύο ακόμη τραυματίστηκαν σοβαρά.

@tzoutzou7 #voula #vouliagmeni #carcrush #παραλιακή #τροχαιο #accident ♬ original sound – Konstantinos Tzoutzo

Πώς έγινε το τροχαίο με τους δύο νεκρούς στην παραλιακή

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, στο τροχαίο φέρεται να ενεπλάκησαν τρία ΙΧ και μία μοτοσικλέτα, ενώ από την καραμπόλα παρασύρθηκαν και πεζοί. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το ένα από τα οχήματα κινείτο με μεγάλη ταχύτητα (πάνω από 180 χλμ./ώρα). Ο οδηγός του -ο οποίος είναι νεκρός- έχασε τον έλεγχο και έπεσε επάνω σε άλλα ΙΧ. Από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης το ένα ΙΧ κόπηκε στη μέση, τα υπόλοιπα μετατράπηκαν σε άμορφη μάζα σιδερικών, ενώ ξεριζώθηκαν και φοίνικες. Στο σημείο έσπευσαν δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ καθώς και οχήματα της Πυροσβεστικής που επιχείρησαν και απεγκλώβισαν άτομα.

Η κυκλοφορία διεκόπη στη Λεωφόρο Κωνσταντίνου Καραμανλή (παραλιακή) από το ύψος της συμβολής της με τη Λεωφόρο Βάρης-Κορωπίου, στο ρεύμα προς Πειραιά. Σημειώνεται ότι στο σημείο όπου συνέβη το τροχαίο είναι λίγο μακρύτερα από εκεί που έχασαν τη ζωή τους ο Τζώρτζης Μονογυιός και ο τράπερ Mad Clip.

Τροχαίο δυστύχημα με μοτοσικλέτα στo κέντρο της Αθήνας

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης (24/1) και στο κέντρο της Αθήνας. Συγκεκριμένα, μια μοτοσικλέτα εξετράπη της πορείας της στην οδό Πατησίων στη συμβολή με την Πανεπιστημίου. Από το τροχαίο έχασαν τη ζωή τους οι δύο αναβάτες της μοτοσικλέτας. Στο σημείο έσπευσαν η Αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Υπενθυμίζεται ότι θανατηφόρο τροχαίο είχε σημειωθεί και τα ξημερώματα της Δευτέρας, στον Μαραθώνα. Φορτηγό συγκρούστηκε με ΙΧ αυτοκίνητο, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, με αποτέλεσμα να απεγκλωβιστεί νεκρός ο οδηγός του ΙΧ και ελαφρά τραυματίας η συνοδηγός.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις