Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Σπείρα με ανήλικο έκλεβε δίκυκλα στο Λουτράκι
ΕΛΛΑΔΑ

Σπείρα με ανήλικο έκλεβε δίκυκλα στο Λουτράκι

Oi αστυνομικοί εξιχνίασαν δέκα κλοπές που είχαν γίνει στο διάστημα από τον Αύγουστο του 2023 ως και το περασμένο Σάββατο και εντόπισαν τους τρεις νεαρούς δράστες.

Τέλος στη δράση μιας τριμελούς ομάδας νεαρών που αναστάτωναν τους τελευταίους πέντε μήνες στο Λουτράκι, κλέβοντας πλήθος δίκυκλα τα εξαρτήματα των οποίων πωλούσαν ως ανταλλακτικά, έβαλαν οι αστυνομικοί του τοπικού Τμήματος. Στο πλαίσιο της διερεύνησης των καταγγελιών που είχαν δεχθεί από τους ιδιοκτήτες των δικύκλων, οι αστυνομικοί εξιχνίασαν δέκα κλοπές που είχαν γίνει στο διάστημα από τον Αύγουστο του 2023 ως και το περασμένο Σάββατο και εντόπισαν τους τρεις Έλληνες δράστες, έναν 19χρονο, έναν 18χρονο και έναν ανήλικο, οι οποίοι συνελήφθησαν το μεσημέρι της Δευτέρας.

Ύστερα από έρευνες, βρέθηκαν πέντε από τα κλεμμένα μοτοποδήλατα και μοτοσικλέτες, τα οποία αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους, ενώ κατασχέθηκαν ακόμη διάφορα εξαρτήματα δίκυκλων και το πλαίσιο ενός κλεμμένου μοτοποδηλάτου η προέλευση των οποίων ερευνάται. Σε βάρος των τριών νεαρών δραστών σχηματίστηκε δικογραφία για εγκληματική οργάνωση και διακεκριμένες κλοπές με την οποία οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ενώ και οι γονείς του ανήλικου κατηγορούνται για πλημμελή εποπτεία του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις