Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Αυτοκίνητο έπεσε στη θάλασσα: ΙΧ “έκανε βουτιά” στο Ενετικό Λιμάνι των Χανίων
ΕΛΛΑΔΑ

Αυτοκίνητο έπεσε στη θάλασσα: ΙΧ “έκανε βουτιά” στο Ενετικό Λιμάνι των Χανίων

Αυτοκίνητο έπεσε στη θάλασσα: Το αυτοκίνητο με την βοήθεια γερανού ανασύρθηκε από την θάλασσα

Στα παγωμένα νερά του Ενετικού Λιμένα των Χανίων κατέληξε τα ξημερώματα ιδιωτικής χρήσης αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο 53χρονος οδηγός του. Το περιστατικό συνέβη στην ακτή Τομπάζη και σε κοντινή απόσταση από τον λιμενικό σταθμό. Ο οδηγός του ΙΧ πρόλαβε να βγει από αυτό, ενώ στη συνέχεια άνδρες του λιμενικού σταθμού τον ανέσυραν από την θάλασσα .

Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τον 53χρονο στο νοσοκομείο Χανίων. Τα αίτια της πτώσης του ΙΧ στη θάλασσα ερευνά ο λιμενικός σταθμός Χανίων Σημειώνεται ότι η είσοδος οχημάτων στο ενετικό λιμάνι απαγορεύεται. Το αυτοκίνητο με την βοήθεια γερανού ανασύρθηκε από την θάλασσα λίγο πριν τις 11 το πρωί.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Αγροτικό έπεσε σε γκρεμό – Σκοτώθηκε ο 95χρονος οδηγός

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 95χρονος στη Μάνη το βράδυ της Δευτέρας όταν το αγροτικό που οδηγούσε έπεσε για άγνωστο λόγο σε γκρεμό 20 μέτρων και κατέληξε σε βράχια. Το δυστύχημα, σύμφωνα με το messinialive.gr, σημειώθηκε στον δρόμο από Άγιο Δημήτριο προς Τραχήλα, στο Δήμο Δυτικής Μάνης.

Το ακόμα πιο τραγικό είναι ότι κανείς δεν αντιλήφθηκε το παραμικρό μέχρι το πρωί της Τρίτης όταν και διερχόμενος οδηγός εντόπισε το κόκκινο αγροτικό, κάτω ακριβώς από τον δρόμο, πάνω στα βράχια. Στο σημείο έσπευσαν πυροσβέστες, αστυνομικοί και εθελοντές οι οποίοι μετά από επιχείρηση απεγκλώβισαν τον νεκρό 95χρονο και ανέσυραν το αγροτικό από το γκρεμό.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις