Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor 2024 – χθεσινό επεισόδιο 22/1: Ποιος παίκτης ανακοινώθηκε πως κινδυνεύει να φύγει
LIFESTYLE

Survivor 2024 – χθεσινό επεισόδιο 22/1: Ποιος παίκτης ανακοινώθηκε πως κινδυνεύει να φύγει

Survivor 2024 - χθεσινό επεισόδιο 22/1: Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Ακόμα ένα επεισόδιο Survivor προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρα 22/1,  βγήκε ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση, είχαμε έναν δυνατό αγώνα αλλά και μερικές επικές στιγμές ανάμεσα στους παίκτες.

Survivor 2024: Πάτησε ακαθαρσίες συμπαίκτη του ο Σάββας Γκέντσογλου: «Μην τα κάνετε στο δρομάκι»

Στην αρχή είδαμε ορισμένους παίκτες να πειράζουν τον Σάββα Γκέντσογλου και ο λόγος έγινε εμφανής πολύ γρήγορα… «Καλημέρα λέει ο κόσμος», του είπαν στην αρχή, αλλά δεν ξεκίνησε καθόλου καλά η μέρα του, αφού πάτησε ακαθαρσίες συμπαίκτη του! «Μόλις πάτησα, μην πω τι πάτησα», είπε χαρακτηριστικά ο ποδοσφαιριστής.

Survivor: Ο παίκτης που αποβάλλεται!

Αμέσως η Κατερίνα Δαλάκα επέπληξε τους υπόλοιπους, και τους είπε «Μην πάτε να τα κάνετε στο δρομάκι», με την Ασημίνα να του φωνάζει «Τύχη, τύχη», και την πρώτη να συμπληρώνει σε προσωπική της συνέντευξη: «Πήγαμε το πρωί να πλυθούμε με τον Σάββα, να ρίξουμε λίγο νερό στο πρόσωπό μας. Και στο γυρισμό πάτησε … των υπόλοιπων παικτών. Εγώ άρχισα να λέω στα παιδιά, “Δεν μπορείτε στο σταυροδρόμι να κάνετε την ανάγκη σας, γιατί από εκεί περνάμε”. Του έλεγα να προσέχει και τα πάτησε! Θα πάρει σίγουρα λεφτά». Από την πλευρά του ο ποδοσφαιριστής έμεινε άναυδος με την ατυχία του, αν και προσπάθησε να διασκεδάσει αυτό το απροσδόκητο συμβάν. Όπως δήλωσε λίγο αργότερα, όταν πλέον είχε καθαριστεί: «Δεν ξέρω αν είμαι πολύ τυχερός ή άτυχος. Αυτή τη στιγμή νιώθω άτυχος, δεν ξέρω αν θα μου συμβεί κάτι καλό. Πάντως δεν είναι ό,τι καλύτερο να έχω αυτή τη μυρωδιά πάνω μου».

Survivor: Ανάβουν τα αίματα ανάμεσα σε Αλέξη Παππά και Σωτήρη Λαμάι: «Με είπε μ…κα»

Η κόντρα που φαίνεται να γεννιέται ανάμεσα στον Αλέξη Παππά και τον Σωτήρη Λαμάι είναι ανάμεσα στα κεντρικά θέματα συζήτησης. Όπως ανέφερε στην έναρξη ο παίκτης των «Διασήμων»: «Το χθεσινό συμβούλιο ήταν λίγο περίεργο υπό την έννοια ότι είχαμε τις καινούριες παρουσίες μέσα στο παιχνίδι. Ο Σωτήρης εκφράστηκε με έναν περίεργο τρόπο. Κάποια στιγμή μου είπαν τα παιδιά -δεν το άκουσα εγώ- ότι στην προσπάθειά του να μου απευθύνει τον λόγο με είπε «μ…κα», αλλά το πήρε πίσω και με είπε Άλεξ. Είναι κάποια πράγματα άκομψα, δεν είναι ωραίο να τα ακούς. Γενικά δεν θέλω να πέφτω σε αυτή την κατηγορία, δεν θέλω να υποβαθμίζω τον εαυτό μου και τη νοημοσύνη μου».

Και συμπλήρωσε: «Κάτι άλλο που άκουσα και δεν μου άρεσε ήταν ότι πριν τον αγώνα, σε μια προσπάθειά του να μου επικοινωνήσει το ποιος είναι, πέταξε χαριτολογώντας ότι είμαστε “ψευτοσελέμπριτις”. Αχρειάστα σχόλια που δημιουργούν μία αναταραχή. Φαίνεται ότι έχει διάθεση για βρισιές, κάτι που δεν καταλαβαίνω. Όταν κάποιος ξεκινάει έτσι από την πρώτη μέρα είναι σαν να έχει μία προκατάληψη, σαν να έχει πει στον εαυτό του ότι θα μπει στο παιχνίδι για να κοντραριστεί με κάποιον συγκεκριμένο παίκτη, εμένα δηλαδή. Δεν θέλω να παίξω αυτό το παιχνίδι. Είναι πολύ νωρίς και δεν έχουμε λόγο να είμαστε σε αντιπαραθέσεις».

Survivor: Πώς σχολιάστηκε η στάση του Λαμάι από τους Μαχητές

Δεν έμεινε ασχολίαστη η στάση του Σωτήρη Λαμάι από τους Μαχητές, που είπαν ότι ο νέος παίκτης τους ήρθε για να ανάψει τα αίματα. Ο ίδιος δήλωσε στη συνέχεια: «Κατά τη διάρκεια του συμβουλίου, ο Παππάς αρχίζει και νιώθει να χάνει τη Γη κάτω απ’ τα πόδια του γιατί έχει μπει ένας Λαμάι πολύ έντονος. Προσπαθεί να ρίχνει λάσπες με οποιονδήποτε τρόπο, του τύπου ότι εγώ άφησα υπόνοιες». Και κατέληξε: «Αυτοί ξεκίνησαν και μίλησαν για “ψευτομετραίους”, και ένας “ψευτομετραίος” έπρεπε να απαντήσει για τη δική του αλήθεια. “Ψευτοδιάσημοι” είναι πράγματι, δεν μπορώ να αφήσω έναν Παππά να μειώνει ή να αφήνει αιχμές για τη δική μου ομάδα». Στην καλύβα και στη συνέχεια του επεισοδίου επίσης επανέλαβε το σχόλιο ότι δεν θεωρεί «Διασήμους» τους παίκτες της αντίπαλης ομάδας.

Survivor: «H Χρύσα αναστενάζει στον ύπνο της» – Πώς αντέδρασε εκείνη στα σχόλια των συμπαικτών της

Λίγο πριν τον δεύτερο αγώνα ασυλίας αυτής της εβδομάδας οι δύο ομάδες στήθηκαν στη γραμμή εκκίνησης, αλλά ακολούθησαν ορισμένοι σπαρταριστοί διάλογοι με πρωταγωνίστρια τη Χρύσα Χατζηγεωργίου και τα όνειρα που κάνει. Όπως αποκάλυψε πρώτος ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός, υπάρχουν αναφορές από συμπαίκτες της ότι τα βράδια δεν κοιμάται καθόλου ήσυχα. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: «Χρύσα, έχουμε μία μαρτυρία από συγκεκριμένο συμπαίκτη σου. Θα πω και το όνομα, Φάνης Μπολέτσης λέγεται… ότι είσαι πολύ ανήσυχη τα βράδια. Βγάζεις κάποιους θορύβους και πρέπει να απολογηθείς αυτή τη στιγμή. Τι έβλεπες στον ύπνο σου;». Η παίκτρια απάντησε αμέσως ότι: «Αυτό δεν ισχύει. Από τη στιγμή που είχαμε παίξει ένα παιχνίδι στην καλύβα και είχα πει ότι ο Φάνης ροχαλίζει, βγαίνει κάθε μέρα και λέει ότι εγώ βογκάω στον ύπνο μου».

Ο Φάνης συνέχισε την πλάκα, λέγοντας: «Δεν είπα ότι βογκάει, είπα ότι αναστενάζει. Μπορεί να βλέπει ένα συγκεκριμένο όνειρο, να περνάει όμορφα και να αναστενάζει. Δεν είναι κακό. Ας μας πει η Χρύσα τι ήταν το όνειρο, εγώ δεν ξέρω». Στο αστείο μπήκε και ο Γιώργος Λιανός που τη ρωτούσε: «Μήπως ήταν σε κάποιο γυμναστήριο, μήπως ανέβαινες κάποια ανηφόρα;», με τη Χρύσα να λέει γελώντας πάντως: «Τα αρνούμαι όλα. Ούτε ροχαλίζω, ούτε βογκάω, δεν κάνω τίποτα είμαι πολύ ήσυχη». Κλείνοντας αυτό το κομμάτι, ο παρουσιαστής της είπε: «Είδαμε το VAR, αναστέναξες όντως τρεις φορές… Ψάξαμε να δούμε τι ακριβώς έχει συμβεί, και για να μπω στο ψητό, μάλλον έχει να κάνει με τις τρεις ψήφους που πήρες χθες το βράδυ». Ήταν ξεκάθαρο ότι ο Γιώργος Λιανός έκανε πλάκα και δεν είδαν στην κάμερα αυτά που ανέφερε ο Φάνης Μπολέτσης.

Survivor: Ποιος κέρδισε τον αγώνα ασυλίας

Δεν έγινε η ανατροπή στον αγώνα. Οι Μαχητές από τις πρώτες αναμετρήσεις πήραν σημαντικό προβάδισμα στα ματσαρίσματα και παρότι στην πορεία οι Διάσημοι προσπάθησαν να κάνουν το comeback τελικά δεν τα κατάφεραν. Μόλις τελείωσε το αγώνισμα της ασυλίας στο Survivor και το αποτέλεσμα ήταν λίγο-πολύ αναμενόμενο από τα πρώτα spoilers που δεν έπεσαν έξω αυτή τη φορά. Παρότι στον προχθεσινό αγώνα ηττήθηκαν, και ο Rob James Seymour ήταν ο πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση, οι Μαχητές πήραν το αίμα τους πίσω και κέρδισαν τον σημερινό αγώνα ασυλίας. Στις λεπτομέρειες του αγώνα, η διαφορά στους πόντους ήταν εντυπωσιακή με τους «Μπλε» να παίρνουν κεφάλι με σερί νίκες και τέσσερις βαθμούς διαφορά. Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των «Κόκκινων», που μείωσαν στην πορεία και έφτασαν μέχρι την ισοφάριση, τελικά η αρχική διαφορά φαίνεται πως εξασφάλισε τη νίκη στους Μαχητές που επικράτησαν με τελικό σκορ 13-12 στην μεταξύ τους αναμέτρηση.

Το αποτέλεσμα δεν ήταν έκπληξη με βάση τις πρώτες διαρροές, που ήθελαν τους Μπλε να παίρνουν την πρώτη τους νίκη, αλλά ήταν ακόμα ένα δείγμα ότι είναι ενισχυμένοι αγωνιστικά και ανεβασμένοι τις τελευταίες μέρες στον Άγιο Δομίνικο. Ενώ ξεκίνησαν με ένα αρνητικό σερί αγώνων, σιγά-σιγά παίρνουν τις πρώτες τους νίκες απέναντι στους «Κόκκινους» και δείχνουν πόσο θέλουν να φτάσουν μακριά στο reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Η υπεροχή τους ήταν ξεκάθαρη σήμερα, και ακόμα ένα δείγμα πως το φετινό Survivor δεν θα είναι μονόπλευρο. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα spoilers από την έλεγαν πως οι Μαχητές θα κερδίσουν, σε έναν αγώνα που θα κριθεί στον πόντο, όπως και έγινε. Έτσι οι Μαχητές εξασφάλισαν προς στιγμήν την ασφάλεια της παραμονής στο νησί, σε έναν αγώνα ωστόσο που σημαδεύτηκε από τον τραυματισμό του Χρήστου Βολικάκη.

 

Survivor: Ο Αλέξης Παππάς για Σωτήρη Λαμάι: «Είπε ότι θα μου ρίξει μπουνιά» – «Επαγγελματίας ηθοποιός», απαντάει ο Μαχητής

Δεν δέχτηκε με τον καλύτερο τρόπο τη σημερινή ήττα των «Κόκκινων» ο Αλέξης Παππάς, καθώς έφτασαν στην πηγή αλλά δεν ήπιαν νερό. Ο ηθοποιός ήταν μάλιστα και εκείνος που ηττήθηκε στην τελική αναμέτρηση. Όπως είπε αμέσως μετά το τέλος του αγώνα ασυλίας: «Πραγματικά συγχαρητήρια στην αντίπαλη ομάδα, και στα αποθέματα ψυχής που βρήκαμε εμείς. Ο αγώνας δεν ήταν τόσο εστιασμένος στην μπλε ομάδα, παρόλο που κέρδισε, αλλά στη μεγάλη ανατροπή που κάναμε για να τον φέρουμε στα ίσια του και να δείξουμε τα αποθέματα ψυχής που έχουμε».

Κάπου εκεί ωστόσο τελείωσαν και οι φιλοφρονήσεις για τον παίκτη των «Διασήμων», που συνέχισε την κόντρα του με τον Σωτήρη Λαμάι, που εκδηλώθηκε πάνω στον στίβο μάχης, και όπως αποκάλυψε ο Αλέξης Παππάς θα μπορούσε να πάρει και μεγαλύτερες διαστάσεις. «Σήμερα είναι διφορούμενα τα συναισθήματα για μένα, γιατί τυχαίνει να έχουν έναν παίκτη στην ομάδα τους, εν ονόματι Σωτήρης, που πρόλαβε σε μία μέρα να μας υποτιμήσει, να με βρίσει και σήμερα, την ώρα που τον ακούμπησα στον ώμο, μου είπε κατά λέξη: “Μην με ακουμπάς, γιατί θα σου ρίξω μπουνιά”. Δεν έχει την πνευματική υγεία που πιστεύω ότι είχε πριν η μπλε ομάδα, με τέτοιους χαρακτήρες».

 

Survivor: Όσα σχολίασαν οι Μαχητές στην καλύβα τους

Το περιστατικό σχολίασαν και στην καλύβα των Μπλε, με τον Σωτήρη Λαμάι να λέει: «Έγινε μία παρεξήγηση πάνω στην ένταση του παιχνιδιού, ο Παππάς ξέρει να παίζει με τις λέξεις, αυτή είναι η ζωή του και θεωρώ ότι είπε βαριές κουβέντες. Άλλο είπα, άλλο μετέφερε. Είναι δάσκαλος σε αυτό, να πάρει μία κουβέντα και να την κάνει όπως θέλει. Άλλη μία δύσκολη μέρα με τον Παππά. Επαγγελματίας ηθοποιός! Είναι πολύ έμπειρος και εύστροφος σε αυτό που θα πει. Μου είπε στη διάρκεια του παιχνιδιού: “Φύγε από εδώ”, μου έκανε τρεις φορές νόημα με το χέρι επίμονα. Του είπα “Σε παρακαλώ, πάρε το χέρι σου, δεν μ’ αρέσει να με ακουμπάνε. Θα μου φύγει κι εμένα κανένα χέρι, και θα φας καμιά σφαλιάρα”. Δεν το εννοούσα όμως με αυτή την έννοια, ούτε είμαι τραμπούκος».

Survivor: Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος για αποχώρηση

Η νίκη να κρίθηκε στον πόντο και οι Μαχητές επικράτησαν στο τέλος. Αυτό έφερε τη διχόνοια στους Διασήμους με τον Αλέξη Παππά να μονοπωλεί το ενδιαφέρον στο συμβούλιο για την κόντρα του με τον Σωτήρη Λαμάι και τους δύο άντρες να εμφανίζονται γεμάτοι ένταση στις δηλώσεις τους. Το επεισόδιο του Survivor που παρακολουθήσαμε το βράδυ της Τρίτης 22 Ιανουαρίου, έφερε και τον δεύτερο υποψήφιο, που ωστόσο ήρθε με αγωνιστικά κριτήρια και όχι με βάση τις προσωπικές συμπάθειες του καθενός.

Στο τέλος ήταν η ώρα της ψήφου. Οι «κόκκινοι» κλήθηκαν να υποδείξουν ποιος θα παλέψει για την παραμονή του στον Άγιο Δομίνικο και ήταν μία αναμέτρηση ψήφο-ψήφο για Αλέξη Παππά και Κρίστη Καθαργιά. Η αγωνία κορυφώθηκε, με τους «κόκκινους» να υποδεικνύουν τελικά πως η Κρίστη Καθαργιά θα είναι εκείνη που θα παλέψει για μία ακόμα εβδομάδα επιβίωσης στο νησί της Καραϊβικής. Παίρνοντας τον λόγο, η παίκτρια των Διασήμων δέχτηκε την απόφαση των συμπαικτών της, δηλώνοντας πως οι αγωνιστικές της επιδόσεις δικαιολογούν αυτό το αποτέλεσμα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις